Life

Primele declarații ale lui Bogdan, soțul Franciscăi, despre relația vedetei cu TJ Miles: ”Are volanul pe dreapta”. Reacția lui TJ – Update

S-a despărțit Francisca de Bogdan Lățescu din cauza lui TJ Miles? FANATIK a aflat detaliile celei mai noi telenovele din showbiz!
07.12.2022 | 11:44
Primele declaratii ale lui Bogdan sotul Franciscai despre relatia vedetei cu TJ Miles Are volanul pe dreapta Reactia lui TJ  Update
Francisca, Bogdan Lățescu și TJ Miles. Foto: Instagram. Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
07-12-2022
09:47

TJ Miles, primele declarații despre așa-zisa relație cu Francisca și orientarea sa: „No comment”

„Cu Francisca am colaborat pe partea de social media și pe partea de televiziune, totul a fost făcut profesional cu un manager. Nu știu nimic despre viața ei personală! Eu nu am furat pe nimeni, din brațele nimănui!”, a declarat TJ Miles pentru FANATIK.

Întrebat despre afirmațiile făcute de Bogdan Lățescu cum că ar avea alte orientări, acesta a spus doar atât: „No comment!”

FANATIK oferă detalii în exclusivitate despre telenovela momentului. A ”spart” TJ Miles căsnicia cântăreței Francisca Dulceanu sau nu?

Relația Franciscăi nu a fost ”distrusă” de TJ Miles!

Potrivit cancan.ro, Francisca s-ar fi despărțit de soțul ei, Bogdan Lățescu, după ce s-ar fi apropiat suspect de mult de TJ Miles, tiktoker și fost concurent la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor apărute în publicația mai sus amintită, fostul luptător de MMA s-ar fi prezentat la o conferință RXF, unde era prezent influencerul, pentru a-i cere socoteală.

FANATIK face lumină în această poveste, una care pare să nu aibă nicio legătură cu realitatea. E adevărat că între Francisca și TJ Miles există o relație, însă părțile susțin că e vorba doar despre colaborare în proiectele din mediul online.

ADVERTISEMENT

Anturajul cântăreței: „Sunt exagerări!”

Cântăreața a declarat pentru FANATIK că nu are nimic de comentat legat de acest subiect. „Nu am nimic de declarat. Nu comentez știri de doi lei”, a fost reacția Franciscăi.

O persoană din apropierea Franciscăi a făcut alte clarificări legate de această telenovelă, spunând că este vorba de niște exagerări. „Dacă filmezi tiktoks sau clipuri pe TouTube înseamnă că înșeli? Poze pe Instagram nu avea Francisca cu Bogdan oricum de mult timp. Pe Facebook, în schimb, e plin, dacă vă veți uita! Ce treabă are, oricum? Bogdan a avut altceva, poate, de vorbit (n.r., cu TJ Miles) și nu a fost niciun scandal. Sunt exagerări”, ne-a spus o persoană din anturajul vedetei.

ADVERTISEMENT

Ca lucrurile să fie și mai precis, FANATIK l-a contactat și pe partenerul Franciscăi, iar acesta a confirmat, la rându-i, că între femeia vieții sale și fostul concurent de la Survivor nu există absolut nimic, ba mai mult, ne-a zis ușor amuzat că nu are cum să se întâmple pentru că TJ Miles colindă la mese diferite, de obicei.

Bogdan Lățescu, partenerul vedetei: „El oricum are alte orientări”

„Sunt niște invenții. Eu sunt plecat cu treabă, iar Francisca e la Botoșani (n.r.: accentuând faptul că nu sunt despărțiți, dar fiecare are activitățile sale, iar asta presupune să nu stea nonstop împreună).

ADVERTISEMENT

Ei au doar colaborări pe internet, nimic mai mult. El oricum are altă orientare (n.r., și nu se referă la cea în spațiu). El e cu volanul pe dreapta (n.r: râde)”, a declarat Bogdan Lățescu în exclusivitate pentru FANATIK.

FANATIK l-a întrebat, încă o dată, pe sportiv dacă Francisca nu e în ”pericol” în preajma lui TJ Miles, având în vedere unde ține volanul, iar acesta a zis ferm: „Nu!”.

TJ Miles a devenit celebru după participarea la Survivor România

Din toată această poveste nu putea lipsi TJ Miles. FANATIK a încercat să îl contacteze pe tiktoker, însă managerul acestuia (n.r., influencerul e un om tare ocupat!) nu a răspuns solicitării noastre de a exprima un punct de vedere. Noi așteptăm în continuare, cu deschidere, o poziție și din partea lui Miles.

TJ Miles a devenit cunoscut publicului larg în urma participării în cel de-al treilea sezon de la Survivor România, în echipa Faimoșilor, din care făceau parte și Emil Rengle, Andreea Tonciu, CRBL sau Cătălin Zmărăndescu, printre alții.

Francisca s-a făcut remarcată în urmă cu câțiva ani în show-ul X Factor de la Antena 1, devenind, în timp, una din cele mai apreciate artiste de la noi.

ADVERTISEMENT