Sport

Bogdan Lobonț dezvăluie cât a contat opinia lui în transferul lui Aioani la Rapid. „Tehnic, tactic, asta e realitatea”

Marian Aioani este noul portar al Rapidului după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Ce contribuție a avut Bogdan Lobonț în venirea goalkeeperului de la Farul în Giulești.
01.02.2024 | 09:00
Bogdan Lobont dezvaluie cat a contat opinia lui in transferul lui Aioani la Rapid Tehnic tactic asta e realitatea
Bogdan Lobonț dezvăluie cât a contat opinia lui în transferul lui Aioani la Rapid. „Tehnic, tactic, asta e realitatea”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate toate detaliile din contractul lui Marian Aioani cu Rapid. La transferul fostului goalkeeper al Farului a contribuit și Bogdan Lobonț, antrenorul cu portari al giuleștenilor.

Cât a contat părerea lui Bogdan Lobonț în transferul lui Marian Aioani la Rapid

Marian Aioani a debutat deja la Rapid. S-a întâmplat în derby-ul cu Dinamo de pe Național Arena, câștigat de alb-vișinii cu scorul de 2-1. Unul dintre cei mai încântați oameni de evoluția fostului portar al Farului a fost chiar Bogdan Lobonț. „Pisica” a fost decisivă în transferul goalkeeperului care l-a costat 400.000 de euro pe Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

(n.r. – cât a contat părerea ta în transferul lui Aioani?) Foarte mult. Bineînțeles că la partea financiară pe mine nu mă privește, dar tehnic, tactic a contat foarte mult. Și celelalte profile la fel. Dar au fost mai mulți factori pe care a trebuit să-i luăm în considerare.

Și când spun să-i luăm în considerare mă refer la tot cercul. Și parte financiară, și vârstă, și zonă geografică și dacă să ne gândim mai departe ceea ce e plus valoare.

ADVERTISEMENT

Acum vorbim de Aioani, dar orice jucător care face parte din lotul Rapidului și noi ca și antrenori, care facem parte din staff-ul tehnic, noi suntem un patrimoniu al Rapidului.

Noi suntem la un nivel, trebuie să îl ducem la nivelul următor. Așa și cu jucătorii. Am adus un profil. Aioani. Analiza e făcută, ce poate să producă peste o perioadă de timp”, a declarat Bogdan Lobonț, în exclusivitate la „Suflet de Rapidist”.

ADVERTISEMENT

Laude după Dinamo – Rapid 1-2

Aioani a primit un gol în Dinamo – Rapid 1-2, dar a primit laude din partea antrenorului cu portarii de la Rapid. Cu ce s-a remarcat goalkeeperul. „A avut o prestație consistentă, cu ceva emoții la început de joc ceea ce este absolut normal. Nu este confortabil să schimbe echipă, să intri direct titular și aceste emoții au fost perfect normale. Ceea ce a avut de rezolvat a rezolvat și a făcut-o chiar foarte bine. 

Dacă e să analizăm primul gol pe care l-am marcat, totul pleacă de la el. La golul lui Papeau, totul pleacă de la el, de ce? Intrând în posesia mingii a ridicat capul, s-a uitat în față a văzut că sunt două dueluri de 1 contra 1

ADVERTISEMENT

 A jucat mingea vertical așezată pentru Hassani, a intrat El Sawy pasă pentru Papeau și gol”, a mai spus Lobonț.

Emisiunea „Suflet de Rapidist”, în care Lucian Ionescu îl are ca invitat pe Bogdan Lobonț, poate fi revăzută în premieră pe canalele oficiale de YouTube și Facebook FANATIK, joi, 1 februarie, de la ora 10:30.

Cat de mult A CONTAT parerea lui Bogdan Lobont la TRANSFERUL lui Marian Aioani

ADVERTISEMENT