Sport

Bogdan Lobonț la CSA Steaua? „Marți avem discuția finală!”. Exclusiv

George Ogăraru l-a convins pe Bogdan Lobonț să vină ca antrenor la academia de copii și juniori a CSA Steaua. Prima reacție oficială.
03.07.2023 | 17:46
Bogdan Lobont la CSA Steaua Marti avem discutia finala Exclusiv
George Ogăraru anunță venirea lui Bogdan Lobonț la CSA Steaua. Exclusiv
ADVERTISEMENT

George Ogăraru a dat o lovitură de imagine pentru CSA Steaua, după ce l-a convins pe fostul mare portar al naționalei și al lui Ajax să vină în Ghencea. „Lobi” a mai fost dorit și de FC U Craiova 1948 ca antrenor principal.

George Ogăraru l-a adus pe Bogdan Lobonț la CSA Steaua: „Mai avem o discuție”

Managerul Academiei de Fotbal a Stelei a confirmat pentru FANATIK Bogdan Lobonț este ultimul „transfer” din Ghencea și va prelua echipa U18 a clubului: „În principiu, s-a stabilit totul. Mâine mai avem o discuție, dar e o informație care sincer nu știu cum a ajuns în presă.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu pot să îți dau mai multe detalii. Prefer să nu vorbesc foarte multe până nu vom finaliza actele. Lobi e foarte pregătit și știe mult fotbal și să lucreze cu tinerii”, a spus George Ogăraru pentru site-ul nostru.

Va fi interesant de văzut care va fi reacția suporterilor și cum va fi primit Bogdan Lobonț în Ghencea, ținând cont că a evoluat la marile rivale Dinamo și Rapid și a fost și pe lista FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonț a negociat și cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu e în căutarea unui antrenor cu licență după plecarea lui Janeiro, pentru a completa cuplul format din omul de încredere al patronului, preparatorul fizic Dan Vasilică și „secundul” lui Nicolo Napoli, Florin Drăgan.

Bogdan Lobonț e cunoscut drept un antrenor cu principii, pentru care proiectul este extrem de important, iar negocierile cu echipa din Bănie au eșuat în cele din urmă, cele două părți nefiind pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT

Fostul mare portar e liber de contract de mai multe luni, după ce s-a despărțit de România U20 și a negociat în iarnă și cu FC Tunari, echipă de liga a treia.

Gigi Becali l-a vrut la FCSB pe fostul selecționer al României U20

FANATIK a aflat că Bogdan Lobonț a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB înainte de venirea lui Elias Charalambous: „Sunt doi din afară și unul din România. Cel din România a lucrat, a fost și la echipa națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia noastră”, spunea patronul vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

Antrenorul chiar a fost prezent în tribune la un meci al FCSB cu Sepsi, însă „Lobi” nu a fost dorit de către managerul general Mihai Stoica.

  • 1 an a trecut de când Bogdan Lobonț e liber de contract după despărțirea de la România U20
ADVERTISEMENT