Sport

CFR Cluj reacționează după arbitrajul scandalos din FCSB – UTA 2-1: “Este strigător la cer! Ne temem pentru titlu, sunt extrem de multe greșeli pro FCSB”

Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, este îngrijorat că echipa sa poate pierde titlul din cauza faptului că FCSB este avantajată de arbitrii.
06.12.2021 | 00:43
CFR Cluj reactioneaza dupa arbitrajul scandalos din FCSB  UTA 21 Este strigator la cer Ne temem pentru titlu sunt extrem de multe greseli pro FCSB
Bogdan Mara, oficialul lui CFR Cluj consideră că arbitrul Marian Barbu a avantajat clar pe FCSB în meciul cu UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica i-a atacat dur pe cei de la CFR Cluj după victoria cu 1-0 în fața celor de la Chindia Târgoviște și l-a acuzat pe arbitrul Radu Petrescu că este omul de casă al ardelenilor.

Meciul dintre FCSB și UTA a creat un scandal uriaș de arbitraj după două penalty-uri dictate eronat de centralul Marian Barbu, iar acum a venit rândul celor de la CFR Cluj să conteste deciziile centralului.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mare se teme că arbitrajul va influența lupta la titlu: „Sunt decizii majore. Ieri nu am fost ajutați, ba din contră”

Bogdan Mara îi răspunde indirect lui Mihai Stoica după acuzele grave și e de părere că CFR Cluj nu a beneficiat de ajutorul arbitrilor în meciul cu Chindia Târgoviște.

„Sunt decizii majore. Ieri nu am fost ajutați, ba din contră. Dacă analizați greșelile FCSB vă dați seama că sunt extrem de multe. Cu siguranță ne temem pentru lupta la titlu”. – Bogdan Mara, director sportiv CFR Cluj

Greșelile de arbitraj care au fost ridiculizate în FANATIK și de către Adrian Porumboiu, l-au lăsat fără replică pe Bogdan Mara.

ADVERTISEMENT

„Am rămas fără cuvinte, sincer vă spun! UTA a făcut un meci bun, dar sunt două penalty-uri apărute de niciunde. Este strigător la cer! Știți cine făcea scandal de la echipa FCSB după meciul nostru. Și iată ce se întâmplă acum. Sunt dezgustat de ce s-a întâmplat”. – Bogdan Mara

Bogdan Mara consideră că Octavian Popescu trebuia să vadă cartonașul galben pentru simulare

Fostul atacant cunoaște șireticlurile din teren și e sigur că Octavian Popescu a simulat în minutul 21 contactul cu Roger și ar fi trebuit să primească cartonașul galben, lucru pe care l-au declarat de asemenea și Adrian Porumboiu și Decebal Rădulescu.

„La primul penalty dă fără nici măcar să se gândească. Deși este galben pentru simulare. De ce nu au zile proaste să greșească și în favoarea altei echipe? Dar deja se repetă! Normal că ne punem semne de întrebare, ca toată lumea”, a declarat oficialul lui CFR Cluj, Bogdan Mara la Telekom Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 1,70 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: