Fotbal intern

Bogdan Planic, criticat de un oficial FCSB! ”M-a surprins jocul său slab”

24.09.2018 | 18:50
Bogdan Planic criticat de un oficial FCSB Ma surprins jocul sau slab

Fundașul central Bogdan Planic a fost criticat de un oficial FCSB pentru prestația avută în meciul cu Dunărea Călărași din etapa a noua a Ligii 1 Betano. De altfel, președintele de imagine al ”roș-albaștrilor”, Helmuth Duckadam, a recunosct problemele pe care le are echipa sa în copmpartimentul defensiv.

În această vară s-a vorbit despre o posibilă plecare a sârbului Bogdan Planic în Germania. Deși echipele interesate de fundașul central erau din Bundesliga, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, nu a vrut să-i dea drumul jucătorului pe care îl consideră titular de drept în trupa lui Nicolae Dică.

Bogdan Planic, criticat de un oficial FCSB: ”A început prost”

”Și pe mine m-a surprins jocul slab făcut de Planic. În repriza a doua și-a mai revenit, dar a început prost. Și Benzar a făcut greșeli. Din păcate, avem în continuare probleme în defensivă. Probabil se vede și lipsa lui Pintilii, care închidea bine culoarele. Acolo cred că e nevoie și de alte variante, poate Morais”, a declarat Helmuth Duckadam în cadrul unei emisiuni televizate.

Bogdan Planic într-un duel pentru balon cu Baudoin Kanda în meciul FCSB - Dunarea Călărași 2-0
Bogdan Planic într-un duel pentru balon cu Baudoin Kanda în meciul FCSB – Dunarea Călărași 2-0

Bogdan Planic a avut prestații remarcabile în sezonul trecut la FCSB, iar Gigi Becali a decis să-i ofere banderola de căpitan. Dar în acest sezon, evoluțiile sârbului nu au mai fost atât de constante.

Fundașul central sârb a jucat toate minutele în partida FCSB – Dunărea Călărași 3-0, din etapa a noua a Ligii 1 Betano, în care a fost și căpitanul echipei. Golurile formației pregătite de Nicolae Dică au fost înscrise de mijlocașii  Dennis Man în minutul 8 și Florin Tănase în minutul 45 din penalty.

Partida s-a disputat la Voluntari, dar nu a atras prea mulți suporteri ai liderului din Liga 1 Betano. Deși cel mai ieftin bilet a costat 15 lei, fanii vicecampioanei României au lipsit de la stadion, unde s-a înregistrat un record negativ de asistență: 700 de spectatori.