Sport

Bogdan Vătăjelu, autogol de cascadorii râsului în U Cluj – Rapid! Și-a îngropat echipa

Bogdan Vătăjelu și-a marcat în proprie poartă în confruntarea dintre U Cluj și Rapid. Fundașul a făcut o eroare de amatori și a securizat victoria giuleștenilor, fără voia sa.
23.07.2023 | 23:27
Bogdan Vatajelu autogol de cascadorii rasului in U Cluj  Rapid Sia ingropat echipa
Bogdan Vătăjelu, după ce şi-a marcat în proprie poartă. Sursa foto: captură Digisport
ADVERTISEMENT

U Cluj avea speranțe mari împotriva Rapidului, dar nu a făcut față în meciul cu giuleștenii. Echipa lui Bergodi a deschis scorul înaintea pauzei prin Dugandzic și apoi a dominat toată repriza secundă.

Bogdan Vătăjelu, autogol de cascadorii râsului în U Cluj – Rapid!

În minutul 62, giuleștenii s-au desprins pe tabelă grație autogolului de cascadorii râsului înscris de Bogdan Vătăjelu. Fundașul celor de la U Cluj a vrut să respingă mingea din fața porții, dar a lovit greșit balonul.

ADVERTISEMENT

Deși nu era jenat de niciun adversar, Vătăjelu a trimis în proprie poartă o minge care putea fi respinsă ușor de un jucător de experiența sa. Colegilor nu le-a venit să creadă și și-au pus cu toții mâinile în cap.

VEZI VIDEO AUTOGOLUL AICI 

Cristiano Bergodi, prima victorie la Rapid: “În acest moment nu suntem 100%, dar este ceva normal”

Nu avea să fie ultimul gol al meciului. Giuleștenii au evoluat dezinvolt la adăpostul celor două goluri și au mai înscris o dată, prin Papeau, în minutul 73. Pentru Cristiano Bergodi este prima victorie pe banca Rapidului:

ADVERTISEMENT

“În a doua repriză a meciului cu Sepsi noi am căzut un pic fizic, dar este normal în această perioadă a anului, nu poți să fii în primul meci 100%. În aceste zile 10 zile de când sunt aici am lucrat puțin, pentru că nu se poate face o pregătire completă într-un timp așa scurt.

Mie îmi place să pregătesc bine echipa din punct de vedere tactic, mai ales că am schimbat sistemul de joc. Încet-încet ne vom îmbunătăți randamentul ca și celelalte echipe de altfel. În acest moment nu suntem 100%, dar este ceva normal.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur că există calitate pentru a juca bine, cred că putem ajunge departe”

Încercăm să lucrăm cât mai bine tactic, pentru a pune echipa la punct. Cred că în patru-cinci săptămâni un antrenor reușește să implementeze ideile lui, dar sunt încrezător, pentru că am văzut jucători receptivi. Mă bucur că există calitate pentru a juca bine, cred că putem ajunge departe.

Pentru că Rapid trebuie să aibă o mentalitate pozitivă, de a câștiga fiecare meci, indiferent că jucăm în deplasare sau acasă. Poate fi și un avantaj faptul că meciul nu se joacă acasă la ei, pentru noi este mai bine că jucăm pe un teren neutru, și nu acasă la ei”, a spus italianul înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Rapid adună patru puncte după primele două etape, în timp ce “şepcile roşii” rămân cu un singur punct, obţinut în confruntarea cu Petrolul Ploieşti.

ADVERTISEMENT