Fotbal intern

Bogdan Vintilă a văzut altă partidă în Hermannstadt – FCSB: „Am făcut cel mai spectaculos meci”

05.03.2020 | 22:34
Bogdan Vintila a vazut alta partida in Hermannstadt  FCSB Am facut cel mai spectaculos meci
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă a fost fericit după calificarea echipei sale în semifinalele Cupei României după meciul cu Hermannstadt. Tehnicianul FCSB-ului și-a felicitat toți jucătorii și speră să continue în același ritm și în meciurile din play-off.

Tehnicianul FCSB-ului a mărturisit că a fost cel mai spectaculos meci pe care echipa sa l-a făcut, deși FCSB a avut doar un șut pe poartă în prima repriză și până la golul lui Hermannstadt, FCSB ];i continua forma slabă pe care a arătat-o în ultimele meciuri.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,12 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!


Bogdan Vintilă, fericit după calificarea în semifinalele Cupei României

Bogdan Vintilă a vorbit la finalul meciului cu Hermannstadt și și-a felicitat jucătorii pentru modul în care au întors soarta meciului: Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru faptu că nu au cedat. Mă bucur pentru această calificare, pentru ei pentru că știu că aveau nevoie de o victorie.

ADVERTISEMENT

Suntem în semifinale, acum trebuie să ne bucurăm în seara asta de această calificare, după care trebuie să ne pregătim de jocul de campionat cu Craiova, joc foarte important. Mă bucur încă o dată, foarte mulțumit de ei”.

„Dacă vă uitați pe statistică, echipele ce joacă contra noastră aleargă cel mai mult în tot campionatul, noi încercăm să facem joc de pase, combinativ, dar nu tot timpul poți să faci acest joc. Trebuie să ai răbdare, echipa adversă prinde mingea și joacă lung”, a mai spus Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

„Am făcut cel mai spectaculos meci”

Bogdan Vintilă a ținut să-l felicite pe Dennis Man pentru pasa pe care i-a dat-o lui Florinel Coman la golul victoriei: „Noi ne dorim să jucăm fotbal, să avem fotbal spectaculos ca și prin acest lucru să crească jucătorii în valoare și să avem rezultate.

Am avut jucători de viteză în bandă, pe Popică, în prima repriză, apoi am încercat posesie mai prelungită cu intrarea lui Denis Man în interior. Mă bucur că a marcat Florinel Coman, avea nevoie de gol. Felicit și pe Man pentru pasă, felicit pe toți că nu au renunțat la luptă.

ADVERTISEMENT

Adi Petre are o perioadă în care trebuie să se adapteze și sunt și meciurile de la 4 la 4 zile, din păcate Harlem e accidentat, încercăm să-l menajem și să dăm posibilitatea altor jucători să evolueze. E în proces de integrare și sunt convins că va reuși să joace 90 de minute. Harlem are o ruptură la gambă și va lipsi o lună din ce mi-a spus doctorul echipei”

„Nu mi-a căzut bine povestea cu Bălgrădean, dar vreau să mă axez pe echipa mea, am încredere totală în cei doi portari. Am făcut cel mai spectaculos meci, avem nevoie și de fani, ca cineva să ne tragă, să ne împingă de la spate.

Încerc să fiu optimist, aștept suporterii alături de noi cu Craiova. Nu am nicio preferință, important e să câștigăm semifinala”, a spus antrenorul FCSB-ului despre alegerea făcută de Bălgrădean.

ADVERTISEMENT