Fotbal intern

Bogdan Vintilă, nemulțumit de evoluția jucătorilor săi în meciul Voluntari – FCSB 1-2: ”Am anumite rețineri” + ce spune de Gigi Becali: ”E schimbat”

06.02.2020 | 22:33
Bogdan Vintila nemultumit de evolutia jucatorilor sai in meciul Voluntari  FCSB 12 Am anumite retineri  ce spune de Gigi Becali E schimbat
ADVERTISEMENT

Antrenorul Bogdan Vintilă s-a arătat nemulțumit de evoluția jucătorilor săi în meciul FC Voluntari – FCSB 1-2, restanță din etapa a 18-a a campionatului intern.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,60 este cota pentru ”1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă, nemulțumit de evoluția jucătorilor săi în meciul Voluntari – FCSB 1-2: ”Trebuia să mai marcăm”

”A fost un meci greu și mă bucur că am reușit să câștigăm cele trei puncte. Asta e cel mai important. Sunt mulțumit pentru puncte, dar am anumite rețineri față de joc. Trebuia să mai marcăm, dar din păcate am ratat”, a spus Bogdan Vintilă, nemulțumit de jucătorii săi în Voluntari – FCSB 1-2.

”Se poate întâmpla, în fotbal se mai primesc și goluri. Așa suntem noi mai darnici. Terenul a fost foarte bun. Crețu e bine, nu are nicio problemă medicală. Este în regulă și oricum avem soluții pe postul lui”, a declarat tehnicianul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Nu mă tem că-l voi pierde pe Coman, pentru că am soluții”

”Nu pot fi supărat pe jucătorii mei, poate doar nemulțumit de randamentul lor. Pe Olaru l-am schimbat pentru că era la capătul puterilor, aveam nevoie de ceva proaspăt. Nu mă tem că-l voi pierde pe Coman, pentru că am soluții”, a afirmat Vintilă.

”Sunt pregătit să-mi fac meseria, vedem cât voi sta aici. Se poate lucra cu Gigi Becali, e total diferit de cum îl percepeam înainte să-l cunosc. S-a schimbat foarte mult și mult în bine”, a menționat antrenorul vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

”Chindriș nu mă interesează în acest moment”

În final, Bogdan Vintilă a comentat declarațiile acide ale patronului de la FC Botoșani, Valeriu Iftime: ”Domnului Iftime îi doresc multă sănătate și să aibă noroc cu echipa sa, nu vreau să intru în polemici. Chindriș nu mă interesează în acest moment”.

FCSB a învins în deplasare FC Voluntari, scor 2-1, într-un meci restant din etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1, care ar fi trebuit să se joace la 30 noiembrie, dar a fost amânat din cauza unei ploi torențiale. În urma acestui succes, roș-albaștri au urcat pe locul doi în clasament, la cinci puncte în urma liderului CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Olaru, primul gol pentru FCSB

Căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, a fost savuros la declaraţiile de după meci. Atacantul roş-albaştrilor a spus că l-a sfătuit pe Olimpiu Moruţan să nu vândă maşina după criticile primite în ultimele zile, în special de la Gigi Becali.

Dariul Olaru a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren în meciul în care a înscris primul său gol de la venirea la FCSB. Mijlocașul roș-albaștrilor a punctat cu o execuție de senzație din voleu, de la 16 metri.

ADVERTISEMENT
Tags: