Life

Bogdan Vlădău, avansuri din partea unui bărbat celebru: “A zâmbit și era drăguț”

Bogdan Vlădău a recunoscut că un bărbat celebru i-a făcut avansuri, cu ceva timp în urmă. Este vorba despre un nume foarte cunoscut și apreciat în lumea modei.
06.07.2022 | 17:33
Bogdan Vladau avansuri din partea unui barbat celebru A zambit si era dragut
Bogdan Vlădău, avansuri din partea unui bărbat celebru. Sursa foto: Capturi YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Vlădău a recunoscut că un bărbat celebru i-a făcut avansuri, la un moment dat. Fostul manechin a dezvăluit că este vorba despre un mare creator de modă.

Bogdan Vlădău, avansuri din partea unui bărbat celebru

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, alături de Gina Chirilă, Bogdan Vlădău a dezvăluit că nu a fost plăcut doar de femei, ci și de bărbați.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un nume cunoscut din lumea modei, Giorgio Armani. Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, l-a cunoscut și ea pe celebrul designer vestimentar, însă nu i-a făcut și ei avansuri.

Cu mult timp în urmă, Bogdan Vlădău era mult mai agresiv atunci când un bărbat îi transmitea astfel de semnale, însă acum nu mai are nicio problemă cu acest lucru, după cum a recunoscut.

ADVERTISEMENT

Acesta a primit avansuri de la bărbați și în România, dar acum gestionează altfel situația.

“Fusesem cu o zi înainte la restaurantul lui Armani. Eram cu niște prieteni români care veniseră acolo și a venit și El Seniore, că așa îi zic italienii lui Giorgio Armani.

Era și el acolo și m-am dus eu la el, pentru că toți românii mei voiau să facă poze cu el. M-am dus la el și l-am rugat, a venit să facă poză și am văzut că a zâmbit și că era drăguț, dar așa e el, nu mă așteptam la alte chestii.

ADVERTISEMENT

Și îmi spune prietenul meu ‘A, deci de tine i-a plăcut lui El Seniore aseară’. S-a întâmplat de multe ori, chiar și în România.

Când eram foarte tânăr eram homofob și eram agresiv cu bărbații care veneau spre mine cu intenții de genul ăsta. Acum nu mai am treaba asta.”, a declarat Bogdan Vlădău în cadrul podcast-ului Acasă la Măruță.

ADVERTISEMENT

Soția cântărețului a intervenit și a spus că și ea l-a cunoscut pe marele designer și s-a înțeles foarte bine cu el.

“Eu m-am înțeles foarte bine cu el, l-am cunoscut și eu.”, a completat Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău a recunoscut că și-a înșelat soția

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă sunt împreună de un deceniu, însă au existat și momente mai dificile în relația lor. Cântărețul i-a fost infidel soției sale, cu ceva timp în urmă.

Acesta a explicat că trecea printr-o perioadă dificilă, lucru care l-a împins să facă o asemenea greșeală față de partenera sa.

“N-a fost chiar așa de frumos, că eram mai mici, mai tineri, nu înțelegeam lucrurile ca acum. Eu eram destul de tulbure cu mine, așa. Nu eram ok.

Și atunci când nu ești ok cauți liniștea și fericirea în exteriorul tău. A fost așa, ceva trecător. Eu cred că orice încercare grea te întărește și sudează cuplul poate mai bine.”, a mai spus Bogdan Vlădău.

ADVERTISEMENT