Life

Bombă în showbiz! Lino Golden vrea să se împace cu Alex Velea: ”Influențat negativ”

Lino Golden a spus adevărul despre scandalul cu Alex Velea la trei ani de când bomba a explodat! De ce a plecat, de fapt, de lângă mentorul său.
29.03.2024 | 13:00
Bomba in showbiz Lino Golden vrea sa se impace cu Alex Velea Influentat negativ
Lino Golden a făcut publice dedesubturile scandalului cu Alex Velea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce anul 2020 a izbucnit un scandal monstru în marea familie de la Golden Boy, relația dintre Alex Velea și „fii săi adoptivi” rupându-se aparent definitiv, Lino Golden a aruncat bomba. Tânărul a spus de la ce a pornit, de fapt, cearta și a recunoscut că-i este dor de mentorul lui.

Lino Golden a spus adevărul! Îi este dor de Alex Velea

Lino Golden, pe numele său real Radu Cârstea, a făcut mulți ani parte din familia, profesională a lui Alex Velea. El și Mario Fresh au fost considerați „băieții adoptivi” ai artistului, petrecând aproape tot timpul împreună.

ADVERTISEMENT

Dar, în 2020, a izbucnit un scandal uriaș. Tinerii artiști l-au lăsat cu ochii în soare pe Alex Velea. N-au mai ținut cont nici de contract, pe care cântărețul l-a rupt ulterior, și au plecat de lângă el. Nu oricum, ci cu acuzații grave aruncate în urmă.

De ambele părți s-au spus cuvinte grele. „Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat).

ADVERTISEMENT

În schimb, ți-ai băgat frații la ‘înaintare’ după ce i-ai ‘îmbârligat’ să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa”, scria Alex Velea pe Instagram de ziua lui Lino Golden în 2020, în loc de urare de „La mulți  ani!”.

„Mai am momente în care l-aș suna”

Toate au făcut ca în urmă cu un an, Lino Golden să ia o decizie radicală: și-a acoperit tatuajul cu chipul lui Alex Velea. Însă, timpul care a trecut l-a făcut să vadă altfel lucrurile. Nu mai este un copil și chiar are planuri de însurătoare cu Delia, cu care și-a testat relația la Power Couple, astfel că acum recunoaște că-i este dor de cel care i-a fost sprijin atâția ani.

ADVERTISEMENT

„Da (îi este dor, n. red.), pentru toate momentele frumoase. Pentru că m-am maturizat și am văzut situația altfel, a trecut niște timp peste situație…. Mi-am realizat și eu greșelile.

Evident, că am avut atâția ani de apropiere extrem de mare. Mai am așa niște momente în care l-aș suna. Să zic, ‘Hai, bă, unchiule, să ne vedem!’. Dar, mna…”, a declarat Lino Golden, în cadrul emisiunii „Testul poligraf”, realizat de Selly pe YouTube. 

ADVERTISEMENT

De altfel, Lino Golden este de părere că și Alex Velea a revenit, probabil, la sentimente mai bune și că nu îi poartă pică. „Cred și el… Bine, el oricum e om matur, dar cred că i-a mai trecut și lui, sincer, cred că nu mai este așa (supărat, n. red.)”.

De la ce a pornit, de fapt, cearta dintre Lino Golden și Alex Velea: „Am fost influențat negativ”

Întrebat despre motivele care au dus la ruptura dintre el, Mario Fresh și Lino, Alex Velea declara, pentru Viva, că la mijloc au fost „nesimțirea și vedetismele gratuite” venite din partea tinerilor pe care i-a crescut și le-a creat un nume în industrie.

Acum, Lino Golden și-a recunoscut partea de vină și a susținut că, real, el nu a avut o problemă cu Alex Velea. În schimb, s-a lăsat influențat de „cealaltă parte” și a ajuns să-și regrete decizia.

„Pe scurt, cearta mea cu el nu a pornit din cauza mea. A pornit din cauza altcuiva de lângă mine. Eu a trebuit să aleg între el și altcineva. Pentru că am fost influențat negativ de cealaltă parte, am ales să ascult mai mult de partea aia și nu de el și…

A fost o ceartă între Alex și cineva din formula noastră. Când persoana aia părăsise grupul, eu încă eram cu Alex. Și nu știu ce a fost în mine, atunci. Și acum regret, sincer, decizia mea”, a dezvăluit Lino Golden despre debutul scandalului cu Alex Velea.

„N-am nici unde să-l caut”

Lino Golden a subliniat că nu a vorbit niciodată cu artistul despre ceea l-a deranjat și că acum se teme să-l caute, chiar dacă își dorește, fiind conștient că ar putea fi respins sau chiar să nu fie băgat, deloc, în seamă.

„N-am apucat să avem o discuție așa. Amândoi suntem vulcanici și s-a aruncat direct, așa, o mini ceartă și, pur și simplu, s-a dus departe situația. Bine, eram mult mai mic. Regret acum, dar atunci, aia probabil era gândirea mea și am acționat. M-am lăsat influențat. Chiar îmi pare rău. 

Uneori îmi vine să fac niște pași, așa… Nu poate să plece doar de la mine. Eu aș încerca, dar nici n-am unde să-l caut, de exemplu. Pe Instagram mă are la block. Numărul lui îl am, dar uneori îmi e că nici nu-mi dă seen. Este un feeling dubios”, a explicat Lino Golden.

ADVERTISEMENT