Life

Bombă în televiziune! Bianca Drăgușanu va face o emisiune pentru Kanal D! Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate bomba începutului de an în lumea televiziunilor: Bianca Drăgușanu semnează cu Kanal D pentru o emisiune.
17.02.2023 | 11:16
Bomba in televiziune Bianca Dragusanu va face o emisiune pentru Kanal D Exclusiv
Bianca Drăgușanu a semnat cu Kanal D / Fotomontak: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este pe punctul de a se alătura, din nou, echipei de vedete de la Kanal D, alăturându-se astfel ”constelației” de staruri din curtea televiziunii turce: Dan Negru, Teo Trandafir, Denise Rifai sau Christian Sabbagh.

Bianca Drăgușanu, la Kanal D! Vedeta va avea o emisiune

Informațiile obținute, în exclusivitate, de FANATIK arată că, de curând, Bianca Drăgușanu a decis să accepte o ofertă cât se poate de relevantă și din punct de vedere financiar, și se va alătura echipei Kanal D.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondă va avea, la postul turcesc, o emisiune cu invitați pe sprânceană care, speră șefii televiziunii, să revitalizeze audiențele în lupta cu principalii rivali, Pro Tv și Antena 1.

Din informațiile noastre, deja, totul a fost pus la punct, Kanal D așteptând doar momentul oportun să anunțe achiziția vedetei și emisiunea pe care aceasta o va prezenta. De altfel, pare-se, în aceste momente, deja, sunt ”antamați” diverși invitați pentru show-ul tv al Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu pare extrem de implicată pentru emisiunea pe care o va prezenta – vedeta urmând să aibă show-ul tv în mediul online – și, deja, vorbește personal cu viitorii ei invitați pentru a se asigura că totul este în perfectă ordine.

Conform informațiilor noastre, Bianca Drăgușanu va prezenta o emisiune în stilul celei pe care o are Denise Rifai la Kanal D. Mai mult decât atât, se pare că show-ul frumoasei vedetei va fi una dintre emisiunile de bază pentru viitorul post turcesc Kanal D 2.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a mai lucrat pentru Kanal D

Bianca Drăgușanu este, deja, una dintre vedetele cu vechime din lumea televiziunilor românești. Pornind din rolul de asistentă TV, apoi ca star al unor show-uri precum Burlăcița, Bianca a reușit, de-a lungul timpului, să fie la cârma unor emisiuni de mare succes.

De altfel, la un moment dat, Bianca Drăgușanu a devenit prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine, la Kanal D, show matrimonial care, la un moment dat, reușise să se cațere în topul audiențelor. Iar la acea vreme, se vorbea pe culoarele televiziunii turcești că ar fi fost cea mai bine plătită vedetă a postului, ea câștigând în jur de 12.000 de euro lunar, la acea vreme.

ADVERTISEMENT

După ce a renunțat să mai fie prezentatoare TV, Bianca Drăgușanu a devenit unul dintre cei mai vânați invitați din lumea televiziunilor, aparițiile ei în diverse show-uri tv fiind plătite regește. Popularitatea vedetei a crescut exponențial, iar acum ea este una dintre cele mai bine plătite staruri când vine vorba de contractele de imagine pe care le semnează.

De-a lungul timpului, de altfel, Bianca Drăgușanu a  fost implicată în mai multe scandaluri mediatice, lucru care, probabil, i-a crescut și mai mult vizibilitatea în rândul publicului.

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai bogate vedete din showbiz-ul românesc

Bianca Drăgușanu este considerată una dintre cele mai avute vedete din showbiz-ul românesc. Investitoare abilă, frumoasa viitoare prezentatoare de la Kanal D, a avut grijă să își cumpere un apartament de âteva sute de mii de euro în Dubai, să își asocieze imaginea cu campanii controversate, dar pentru care a fost plătită regește, și să spculeze fiecare moment prielnic.

Pe lângă toate acestea, Bianca Drăgușanu este implicată și în lumea modei, având un atelier de croitorie dedicat rochiilor de mireasă care, conform informațiilor FANATIK, merge foarte bine din punct de vedere financiar.

Oferta primită de la Kanal D, de asemenea, a fost una cât se poate de avantajoasă pentru Bianca Drăgușanu care a speculat la maximum vizibilitatea pe care o are în lumea mondenă românească și a cerut, drept onorariu, pentru primul sezon al show-ului pe care îl va prezenta, o sumă colosală, comparabilă cu banii pe care îi primește Teo Trandafir sau Dan Negru.

Contactată de FANATIK, Bianca Drăgușanu a preferat să nu comenteze informația cu privire la revenirea ei în televiziune, explicând că informațiile oficiale nu le poate da ea.

ADVERTISEMENT