Life

Bombă la Pro TV! Cosmin Seleși a făcut anunțul: „Nu am stat deloc degeaba”

Cosmin Seleși se întoarce la Pro TV! Emisiunea sa, Batem palma revine pe micile ecrane, iar prezentatorul este încântat.
11.04.2023 | 14:00
Bomba la Pro TV Cosmin Selesi a facut anuntul Nu am stat deloc degeaba
Cosmin Seleși se întoarce la Pro TV.
ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși nu pleacă de la Pro TV. Chiar dacă Ce spun românii s-a întors pe post, emisiunea Batem palma nu a fost dată uitării. Moderatorul a dezvăluit ce se întâmplă în aceste momente cu show-ul său.

Cosmin Seleși se întoarce la Pro TV

După ce Cabral a avut nevoie de o pauză de la televiziune, Cosmin Seleși i-a luat locul cu emisiunea Batem palma. Dar nu a putut să se bucure decât trei luni, căci Cabral a revenit cu Ce spun românii. Astfel, mulți se așteptau ca aici să se încheie și socotelile fostului prezentator de la Te cunosc de undeva cu trustul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Între timp, s-a focusat pe cariera lui în actorie și a pregătit noi spectacole. Acum, Cosmin Seleși a făcut anunțul, Batem palma o să revină în curând pe Pro TV. Data oficială nu a fost încă anunțată, dar preselecțiile au început în Iași, București, Cluj și Craiova.

„Încă nu-mi vine să cred că a trecut mai bine de o lună de când ne-am bucurat alături de cei de acasă de ultima ediție a primului sezon Batem Palma?. Dar să știți că noi nu am stat deloc degeaba!

ADVERTISEMENT

Colegii mei au dat deja drumul la preselecții, s-au întâlnit cu oameni convinși că intuiția lor este la cote înalte și abia aștept să-i cunoaștem împreună.

Chiar la începutul acestei luni, echipa de producție a umblat și prin câteva orașe din țară și am aflat că au găsit cei mai norocoși candidați! Până revenim la filmări, vă promit că o să vă aducem energia cu care v-ați obișnuit, oameni la fel de frumoși și cu chef de pus intuiția la test și o stare de bine cum doar la Batem Palma? puteți găsi!”, a declarat Cosmin Seleși.

ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1 după mai bine de 10 ani

Cosmin Seleși a colaborat cu Antena 1 mai bine de 10 ani, timp în care a prezentat alături de Alina Pușcaș emisiunea Te cunosc de undeva. Nimic nu prevestea încheierea contractului, însă la finalul anului 2021, vedeta și-a făcut apariția la Protevelion.

După ce mai multe luni a stat pe tușă, a intrat pe post, dar a continuat să arunce cu săgeți înspre foștii săi colegi. De exemplu, atunci când a fost invitat la rubrica sosurilor iuți din cadrul show-ului lui Cătălin Măruță, l-a atacat dur pe cel care l-a înlocuit la Antena.

ADVERTISEMENT

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul. Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a declarat Cosmin Seleși la Pro TV despre Pepe.

Mai mult, prezentatorul a afirmat că atât artistul, cât și Alina Pușcaș îl bârfesc pe la spate. Totuși, într-un interviu acordat exclusiv pentru FANATIK, Pepe a mărturisit cum a ajuns să-l înlocuiască. Cosmin Seleși avea deja un contract semnat cu Pro TV.

„Mi-a fost însă greu să vin în proiect ca prezentator. Mai ales că Seleși mi-e prieten. Înainte cu două săptămâni să mi se propună să fiu prezentator, Seleși a fost la mine la concert online. Iar noi am avut întotdeauna, și acum, o relație foarte bună. Și primul om pe care l-am sunat când mi s-a propus a fost Cosmin.

Și am vorbit cu el. I-am spus ce mi-au propus, era la modul de bârfă. Mi-a spus: `Du-te Gogule, că eu nu mă mai duc!`. Noi tocmai vorbiserăm și îmi zicea că nu mai vrea nici în ruptul capului, pentru că el deja a semnat în altă parte”, ne-a dezvăluit Pepe. 

ADVERTISEMENT
Tags: