Life

Cosmin Seleși, atac dur la adresa lui Pepe, înlocuitorului său de la Te cunosc de undeva: „Nu știe să citească”

Cosmin Seleși l-a atacat dur pe înlocuitorul lui de la Te cunosc de undeva. Ce a putut să spună despre Pepe, dar și depsre Alina Pușcaș?
17.03.2023 | 18:39
Cosmin Selesi atac dur la adresa lui Pepe inlocuitorului sau de la Te cunosc de undeva Nu stie sa citeasca
Ce părere are Cosmin Seleși de la înlocuitorul său de la Te cunosc de undeva. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși a fost înlocuit la Te cunosc de undeva de Pepe și a părăsit Antena 1. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, actuala vedetă Pro TV a l-a atacat, deloc subtil, pe cel care i-a luat locul în show-ul rivalilor.

Cosmin Seleși, atac direct la adresa lui Pepe, înlocuitorul său de la Te cunosc de undeva

După ani întregi în care a prezentat Te cunosc de undeva alături de Alina Pușcaș, Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1. În locul său, la cârma emisiunii a venit Pepe. La momentul respectiv nu a avut prea multe comentarii de făcut pe baza subiectului. 

ADVERTISEMENT

Recent, însă, mai exact în ediția de vineri, 17 martie 2023, Cosmin Seleși a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță. După ce câteva minute bune s-a fofilat, evitând să răspundă la întrebări, prezentatorul a luat atitudine.

Cătălin Măruță i-a cerut fostei vedete de la Antena 1 să fie serios. Mai mult, a dezvăluit că în redacție s-au pus pariuri pe faptul că acesta va strica rubrica. Prin urmare, Cosmin Seleși s-a conformat.

ADVERTISEMENT

Întrebat care sunt trei defecte ale înlocuitorului său de la Te cunosc de undeva, Cosmin Seleși l-a atacat dur pe Pepe. „Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul.

Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a spus Cosmin Seleși despre Pepe. Culmea, i-a spus-o lui Măruță, fostul naș al lui Pepe.

ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși acuză că Pepe și Alina Pușcaș îl vorbesc pe la spate

În plus, la o altă întrebare, unde trebuia să spună ce vedete din showbizul autohton crede că îl vorbesc pe la spate, deși încearcă să pară prietenoase, Cosmin Seleși a amintit din nou de Pepe, dar și de Alina Pușcaș.

Totodată, prezentatorul de la Batem palma l-a numit și pe Cabral, care odată întors în televiziune și-a revendicat tronsonul orar în care începuse să fie difuzată emisiunea lui Cosmin Seleși. „Pe altcineva nu știu. Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe și de la Pro TV, Cabral”, a fost răspunsul oferit de vedetă.

ADVERTISEMENT

De amintim este că în cadrul aceleiași apariții, Cosmin Seleși a susținut că Monica Odagiu i-a făcut avansuri. Totuși, aceasta era prezentă în platou, iar el a motivat că a recurs la răspuns pentru a scăpa de sosurile iuți.

De altfel, a afirmat că Pavel Bartoș este prezentatorul pe care nu mai vrea să-l vadă la TV. Și de această dată, a menționat că moderatorul Românii au talent îi este prieten și va înțelege situația.

ADVERTISEMENT