Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bombă! Zeljko Kopic, dat afară în iarnă de la Dinamo? Clauza uluitoare din contract

Zeljko Kopic ar putea pleca oricând de la Dinamo. Ce clauză are în contract fostul antrenor al lui Dinamo Zagreb. Dezvăluri inedite.
12.12.2023 | 12:58
Bomba Zeljko Kopic dat afara in iarna de la Dinamo Clauza uluitoare din contract
Zeljko Kopic a ajuns deja la 4 meciuri consecutive fără victorie pe banca lui Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic, noul antrenor al lui Dinamo, i-ar putea părăsi pe „câini” până la finalul acestui an dacă va pierde meciurile cu Botoșani și Voluntari. Dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA.

Zeljko Kopic, dat afară de Dinamo după meciurile cu Botoșani și Voluntari?! „Are o clauză în contract”

Robert Niță a făcut dezvăluirea momentului la Dinamo în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA: „Problema e că am auzit că domnul acesta care a venit la Dinamo are o clauză în contract conform căreia dacă pierde toate cele cinci meciuri poate fi dat afară fără niciun fel de pretenție financiară. Nu primește nicio compensație financiară. 

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță e convins că fostul antrenor al lui Dinamo Zagreb are un salariu bun în Ștefan cel Mare: „Eu cred că e peste 10.000 de euro contractul. Pentru că el vine dintr-o zonă în care banii sunt foarte importanți. Mai ales în Croația”.

Horia Ivanovici e convins că Dinamo e deja aproape retrogradată: „Eu nu le dau nicio șansă la ce distanță s-au dus și celelalte adversare. Pe cine bagi în loc? E foarte greu. Doar un miracol îi mai salvează Conducerea a demonstrat că nu se pricepe la fotbal. Echipa de deasupra, Craiova lui Mititelu, are trei clase peste ei. Nu cred că sunt bani pentru transferuri”.

ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic a trimis 7 jucători străini în primul unsprezece la Dinamo cu U Cluj: „Poate era mult mai bine”

Mihai Stoichiță a mai remarcat un lucru: „Au avut 7 titulari străini în teren. Lucas, Bena, Golubovic, Moura, Ilic, Iglesias și Gonzalo Gregorio. Dincolo au fost doar trei străini: Doukoure, Iliev și Masoero. 

În partea cealaltă Chipciu, Nistor, Ianis Stoica, Simion, Vătăjelu, Mitrea. Și ajungem la creșterea propriilor jucători. S-a renunțat de mult. Dacă avea jucători care sunt acum prin țară poate era mult mai bine”.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor a apreciat un jucător al „câinilor”: „Dacă mă pui să remarc acum un jucător de la Dinamo e Amzăr. Nu a fost grozav, dar nici rău. A fost adus Dennis Politic care s-a stins. O paralelă cu Krasniqi”.

Stoichiță are un sfat pentru conducerea lui Dinamo: „În iarnă ei trebuie să fie foarte realiști. Să-și facă analiza la ce pot să facă în continuare, unde să ajungă pentru că e foarte greu. Au meci cu Botoșani și Voluntari. Mai avem vreo șansă? Ce facem? 6 luni în care poți să construiești ceea ce crezi tu că poți atinge”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe FANATIK.RO luni, marți și vineri de la 10:30. Emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la ora 17:30.

Zeljko Kopic, dat afară după meciurile cu Botoșani și Voluntari?!

ADVERTISEMENT