News

”Bombardierul cu Mercedes”, liber după o oră de audieri. Procurorii nu îl consideră un pericol real

Bărbatul care a umilit polițiștii și a fugit fără ca oamenii legii să poată face ceva, după care i-a ironizat pe internet, e liber.
28.10.2022 | 14:08
Bombardierul cu Mercedes liber dupa o ora de audieri Procurorii nu il considera un pericol real
Bombardierul cu Mercedes
ADVERTISEMENT

Avocatul apărării i-a convins pe procurori că acesta nu reprezintă un pericol social, după mai bine de 90 de minute de audieri.

”Bombardierul cu Mercedes”, lăsat liber

În consecință, Șerban Michelle Antonio a fost lăsat liber, însă va fi plasat sub control judiciar, conform Digi 24.

ADVERTISEMENT

Mai mult, avocatul lui Antonio spune că tânărul nu a avut niciodată intenția de a ironiza Poliția, ci a vrut să trimită anumite mesaje ”în glumă”, unor prieteni.

”E un tânăr care are și el problemele lui. Temerea când au venit jandarmii i-a fost insuflată și a dorit să nu fie tras pe geam și încătușat la acel moment.

ADVERTISEMENT

Și-a dat seama că a greșit, nu o sa o mai facă. Acele mesaje au fost date în glumă, cu prietenii săi”, a transmis avocatul ”bombardierului”.

Așadar, varianta oficială prezentată de tânăr e că nu a intenționat niciodată să comită o ilegalitate, doar s-a speriat atunci când jandarmii au venit la mașina sa și au încercat să spargă geamul pentru a-l scoate din autoturismul Mercedes pe care-l conducea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ipoteza că ar fi fost drogat sau băut e negată de avocatul său, care spune că tânărul avea doar o discuție mai aprinsă cu un alt prieten, ceea ce ar fi creat o impresie falsă. Momentan, această ipoteză e susținută și de testele făcute la 11 ore de la accident, după ce a fost prins de polițiști.

Testat atât pentru consum de alcool, cât și pentru droguri, rezultatul a fost negativ. Cu toate acestea, tânărului i s-au prelevat probe biologice care vor determina dacă acesta consumase droguri, pentru că acestea nu ies din organism atât de rapid.

ADVERTISEMENT

Incidentul care a revoltat opinia publică a fost consemnat și de polițiști, care au rezumat evenimentul într-un comunicat de presă. Ulterior, tânărul a fost reținut, însă se va alege cel mai probabil doar cu o amendă și cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă lungă de timp.

”Astăzi, în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în zona intersecției b-dul Ghe. Șincai cu b-dul Tineretului, au observat un autovehicul care a încălcat mai multe reguli de circulație și care se deplasa haotic.

Cu aceasta ocazie, autovehiculul a fost blocat în trafic, moment în care, conducătorul auto, un bărbat, a refuzat legitimarea și s-a sustras controlului, a demarat și a lovit alte două autovehicule aflate în trafic. În urma evenimentului, autovehiculul a fost dat în atenție în vederea depistării. Autovehicul a fost depistat pe o stradă din sectorul 4”, rezuma incidentul Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT