News

Bărbat din Capitală, aproape de a intra cu mașina în oameni. ”Bombardierul cu Mercedes”, reținut 24 de ore. Update

Incident grav în traficul din Capitală. Un bărbat a fost la un pas de a intra cu mașina în mai mulți oameni. Nici jandarmii și polițiștii nu l-au putut imobiliza.
27.10.2022 | 16:04
Barbat din Capitala aproape de a intra cu masina in oameni Bombardierul cu Mercedes retinut 24 de ore Update
Incident grav în Capitală. Un bărbat, aproape de a intra cu mașina în oameni. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
27-10-2022
13:11

”Bombardierul cu Mercedes”, reținut 24 de ore. Acuzațiile care îi sunt aduse

La aproape 24 de ore după comiterea faptei, ”Bombardierul cu Mercedes” din Capitală a fost reținut pentru 24 de ore.

Prins după ce a lovit două maşini şi era să accidenteze mai mulţi oameni aflați pe trecerea de pietoni, individul este acuzat de tulburarea liniştii publice şi distrugere.

Reamintim că tânărul, Michelle Antonio Șerban, s-a sustras miercuri seara unui filtru al poliției.

Apoi, a ignorat patru jandarmi care l-au somat să se dea jos din mașină, a lovit alte două mașini aflate în fața lui și a trecut în viteză printre pietonii care traversau strada pe Bulevardul Tineretului.

27-10-2022
05:39

Individul care a fost aproape să îi calce pe jandarmi și pietoni este Șerban Michelle Antonio. A fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri

La puțin timp după incidentul din intersecția de la Tineretului, mașina inconștientului aflat la volan a fost găsită de oamenii legii. Individul nu a rămas la volan și până când a fost reținut a realizat mai multe filmări în care i-a ironizat și amenințat pe oamenii legii pe Instagram.

Așa cum se poate observa și în filmări, este evident că acesta era fie sub influența alcoolului, fie sub influența substanțelor interzise. Bărbatul care a provocat poliția pe Instagram și a produs mai multe tamponări în București a fost prins joi dimineața, la 11 ore de când filmarea din intersecție a devenit populară pe rețelele de socializare.

 

Mai departe, el să o fie condus la sediul Brigăzii Rutiere, în vederea continuării cercetărilor. Este vorba despre Șerban Michelle Antonio, care în trecut a fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri, potrivit g4media.ro.

Un bărbat aflat la volanul unui Mercedes a fost la un pas de a produce o tragedie în Cartierul Tineretului din Capitală.

Incident grav în Capitală. Un bărbat, aproape de a intra cu mașina în oameni

Din imaginile postate pe un grup de Facebook se observă cum un șofer extrem de recalcitrant se confruntă, în trafic, cu un polițist.

ADVERTISEMENT

Agentul de la Rutieră încearcă să-l oprească și să-l facă să coboare din mașina de lux pe care o conduce.

Totul în zadar. Bărbatul nu ține deloc cont de somații și încearcă să-și facă loc printre mașinile staționate la un semafor.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în scenă intră și câțiva jandarmi, chemați probabil în ajutor de polițist. Nici aceștia nu au sorți de izbândă în confruntarea cu șoferul.

La scurt timp după apariția celor de la Jandarmerie, bărbatul accelerează și se strecoară printre celelalte autovehicule. El trece pe culoarea roșie a semaforului și este la un pas de a intra în oamenii care traversau regulamentar strada pe trecere de pietoni.

ADVERTISEMENT

Cine ar fi bărbatul aflat la volanul autovehiculului

Incidentul din Cartierul Tineretului ar fi avut loc în jurul orei 19.00. La două ore distanță, polițiștii au anunțat că au descoperit autoturismul implicat în eveniment, însă nu și pe șofer.

”Astăzi, în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în zona intersecției b-dul Ghe. Șincai cu b-dul Tineretului, au observat un autovehicul care a încălcat mai multe reguli de circulație și care se deplasa haotic.

ADVERTISEMENT

Cu aceasta ocazie, autovehiculul a fost blocat în trafic, moment în care, conducătorul auto, un bărbat, a refuzat legitimarea și s-a sustras controlului, a demarat și a lovit alte două autovehicule aflate în trafic. În urma evenimentului, autovehiculul a fost dat in atentie în vederea depistării. Autovehicul a fost depistat pe o stradă din sectorul 4”, se precizează în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Conform celor de la G4Media, bărbatul din Mercedes ar fi fost identificat de oamenii legii. Ar fi vorba depsre Șerban Michelle Antonio. În 2020, acest individ a fost implicat într-un dosar privind consumul de droguri.

ADVERTISEMENT
Tags: