Sport

Borja Valle și-a găsit echipă imediat echipă după despărțirea de Rapid! Mijlocaşul iberic a plecat din cauza unor probleme personale

Mijlocașul spaniol Borja Valle a decis să-și încheie socotelile cu Rapid, din cauza unor probleme personale și s-a întors în țara sa natală, Spania.
01.01.2024 | 19:23
Borja Valle sia gasit echipa imediat echipa dupa despartirea de Rapid Mijlocasul iberic a plecat din cauza unor probleme personale
Mijlocașul și-a găsit echipă după despărțirea de Rapid. ”Borja Valle se întoarce!”. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fotbalistul a semnat astfel cu Ponferradina, echipă de pe locul 3 din a 3-a ligă din Spania, preferând să joace aici pentru a fi mai aproape de familie. Mutarea a fost anunțată oficial pe site-ul clubului. De remarcat că Borja Valle s-a format la Ponferradina, evoluând pentru prima dată pentru acest club în sezonul 2009-2010.

Mijlocașul și-a găsit echipă după despărțirea de Rapid

”Borja Valle se întoarce la SD Ponferradina, clubul la care s-a format și la care a făcut primii pași în fotbal. El a debuta la prima echipă în sezonul 2009-2010”, a anunțat site-ul oficial al clubului spaniol. Borja Valle a avut un mesaj special de transmis suporterilor rapidiști în momentul în care s-a despărțit de echipă, pe 31 decembrie.

ADVERTISEMENT

”Vreau să mulțumesc celor de la Rapid pentru că au înțeles, au acceptat și m-au ajutat cu tot ce le-a stat în putere. A fost cea mai frumoasă aventură din viața mea. Trebuie să spun pe curând, pentru că știu că nu plec definitiv. O parte din mine rămâne alături de voi pentru a vă ajuta să atingeți acel frumos obiectiv pe care ni l-am propus.

Le mulțumesc tuturor celor din club și colegilor mei. Voi rămâne alături de familia rapidistă”, transmitea Borja Valle pe Instagram. Alex Paraschiv, managerul de comunicare al giuleștenilor, explica și motivele pentru care Borja Valle a ales să părăsească Giuleștiul și să se întoarcă în Spania: o serie de probleme personale.

ADVERTISEMENT
Borja Valle transfer
Borja Valle transfer

”Fotbaliștii sunt şi ei oameni. Da, pare un clişeu, dar şi ei au sentimente, probleme acasă şi poate nu dau mereu 100% randament pe teren. Mulţi nu ştiu ce se întâmplă în viaţa unui jucător şi critică. E mai în gena omului să critice decât să încerce să înțeleagă! Borja a primit o veste dificilă acum două luni, legată de socrul său, şi gândul i-a fost la soţie, la copilul de un an.

E greu când acasă lucrurile nu sunt OK, când eşti singur printre străini şi familia e departe. Unul dintre jucătorii speciali, care, deşi nu a stat mult la Rapid, a arătat că are un caracter deosebit, cum mai rar găseşti în fotbal”, a declarat Alex Paraschiv. Clubul Rapid București anunța despărțirea de fotbalist în urmă cu trei zile, confirmând astfel FANATIK, locul unde această plecare a fost anunțată prima oară.

ADVERTISEMENT

“Rapid s-a despărțit de comun acord de Borja Valle, din cauza unor probleme personale ale jucătorului nostru. Acesta se va întoarce în Spania, pentru a fi alături de familie”, au scris giuleștenii. Cotat la 500.000 de euro, mijlocașul a jucat în 19 partide în tricoul Rapidului, reușind un singur gol, în condițiile în care mintea lui a fost mereu departe de România.

În momentul în care semnase cu Rapid, Borja Valle lăsa să se înțeleagă că va rămâne în România mulți ani. ”Rapid este un club cunoscut, cu tradiție, cu niște suporteri foarte inimoși, iar împreună sper să trăim momente minunate. Hai Rapid!”, adăuga fotbalistul în acel moment. În liga secundă din Spania, Borja Valle jucase 39 de meciuri, reușind să înscrie 6 goluri.

ADVERTISEMENT

”Sunt fericit că am intrat în această mare familie a Rapidului, și sper să fiu aici pentru mult timp”, mai declara Borja Valle, la sosirea în România. Din păcate aventura spaniolului în țara noastră nu a fost de lungă durată din cauza acelor probleme personale des invocate de toată lumea.

ADVERTISEMENT
Tags: