Sport

Agentul lui Albu îi critică dur pe Dan Șucu și Daniel Niculae de la Rapid, după ieșirea jucătorului său în club, la Iași: „Nimeni n-a luat legătura cu Alex”

Scandalul în care sunt implicați Alexandru Albu și Andrei Borza, cei doi jucători ai Rapidului care au ieșit în club după eșecul cu Poli Iași, ia amploare!
25.02.2024 | 19:52
Agentul lui Albu ii critica dur pe Dan Sucu si Daniel Niculae de la Rapid dupa iesirea jucatorului sau in club la Iasi Nimeni na luat legatura cu Alex
Agentul lui Albu dă de pământ cu Dan Șucu și Daniel Niculae de la Rapid, după ieșirea jucătorului său în club, la Iași: „Nimeni n-a luat legătura cu Alex”
ADVERTISEMENT

Reamintim că Alexandru Albu și Andrei Borza, ambii jucători ai Rapidului, au ieșit într-un club din Iași, după ce echipa locală i-a învins pe giuleșteni, scor 3-1. Primele imagini cu cei doi fotbaliști în club au fost publicate de iAMsport, apoi FANATIK a prezentat o serie nouă de imagini cu Albu și Borza.

Agentul lui Albu dă de pământ cu Dan Șucu și Daniel Niculae de la Rapid, după ieșirea jucătorului său în club, la Iași: „Nimeni n-a luat legătura cu Alex”

Acum, Mihai Stan, agentul lui Alexandru Albu, a ieșit cu o postare publică în care critică conducerea Rapidului pentru că aceasta a ieșit în media și a vorbit despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

„Referitor la Alex Albu. Nu înțeleg de ce această discuție are loc în spațiul public. Știm că problemele interne se rezolvă în familie și că astfel de situații sunt dezbătute mai întâi în cadrul intern, nu în media.

Până în acest moment, nicio persoană din conducerea clubului nu a luat legătura cu Alex sau cu noi pentru a obține un punct de vedere. În semn de respect față de club și suporteri, nu vom emite declarații publice și așteptăm o discuție directă cu clubul”, a scris Mihai Stan pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mihai Stan și-a exprimat astfel nemulțumirea pentru faptul că atât Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, cât și Daniel Niculae, președintele clubului, au anunțat public că vor exista măsuri dure împotriva celor doi jucători.

Mihai Stan îl apără pe Albu!

Reacția lui Mihai Stan vine la 3 ore distanță de la prima postare a sa în care îl apăra pe Alexandru Albu.

ADVERTISEMENT

„Fotbalistul Alexandru Albu se afla în programul liber după un meci al echipei sale, 1-3 cu Politehnica Iași. Tinerii, după cum se știe, se distrează. Nu a fost sub influența băuturilor alcoolice, nu s-a încăierat cu nimeni,n-a adus prejudicii imaginii clubului.

Într-adevăr rezultatul doare, dar fotbaliștii vin după zile de concentrare și de presiune. Să nu credem că toți colegii erau în pijamale, au băut lăptic și au tras perdeaua să se facă întuneric să nu-i trezească lumina dimineața. Să fim serioși și să acceptam asta”, a fost prima postare a lui Mihai Stan.

ADVERTISEMENT

Rapid continuă lupta pentru titlu, chiar dacă cei doi jucători au fost excluși din lot. Giuleștenii ocupă locul 2 în SuperLiga, la egalitate cu CFR Cluj, cu câte 48 de puncte, la 7 lungimi în spatele liderului FCSB.

ADVERTISEMENT