Fotbal intern

Problemele fetiţei l-au făcut pe Alex disperat după bani

Căpitanul Stelei, Alex Bourceanu, nu traversează deloc o perioadă bună din mai multe puncte de vedere, chiar dacă acest lucru nu se prea vede pe teren. Alex e hăituit din toate părţile. Pe...
11.10.2013 | 14:54
Problemele fetitei lau facut pe Alex disperat dupa bani
ADVERTISEMENT

Căpitanul Stelei, Alex Bourceanu, nu traversează deloc o perioadă bună din mai multe puncte de vedere, chiar dacă acest lucru nu se prea vede pe teren. Alex e hăituit din toate părţile. Pe lîngă nesiguranţa privind viitorul profesional, el fiind în ultimul an de contract cu Steaua, gălăţeanul are necazuri şi acasă. Fiica sa de 4 ani, Lorena Amalia, se confruntă cu probleme de sănătate, care-l afectează psihic pe tatăl său.

S-a împrumutat la prieteni!

Despre ce este vorba? Fetiţa trebuie să suporte o operaţie stomatologică dificilă, trebuind să-i fie înlocuită o mare parte din dinţi! Intervenţia chirurgicală nu este deloc ieftină, se poate face şi în România, dar stresul şi-a pus amprenta pe situaţia întregii familii. Pentru a rezolva măcar din punct de vedere financiar această problemă, fotbalistul a găsit de cuviinţă să se împrumute la cîţiva prieteni apropiaţi! Asta şi deoarece are întîrzieri salariale la Steaua. Măcar din punct de vedere familial, Bourceanu vrea să se liniştească în perioada următoare, după ce fiica sa va fi operată şi va scăpa de această problemă.

ADVERTISEMENT

Diferenţă de 150.000 la semnătură

Tabloul stresului prin care trece căpitanul Stelei, deşi nu dă această impresie, încercînd să pară cît mai amabil şi cu zîmbetul pe buze, este completat de situaţia de la echipă. În iarnă Bourceanu intră în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă. Ceea ce îngreunează situaţia este, pe lîngă faptul că negocierile dintre patron şi jucător au loc în zilele de vizită, discrepanţa între suma oferită de Steaua pentru jucător la semnătură şi ceea ce doreşte închizătorul. Conform surselor din cadrul clubului, Bourceanu vrea cu 150 de mii mai mult la semnătură decît oferă patronul stelist.

“Lui Bourceanu i s-a transmis oferta făcută de club. Ne dorim foarte mult ca el să continue, dar sîntem foarte bine pregătiţi în situaţia în care el refuză oferta noastră”, a explicat managerul campioanei, Mihai Stoica, în FANATIK, în urmă cu cîteva zile. Ceea ce nu se ştie este că jucătorul şi Gigi Becali nu ajung la o înţelegere din cauza diverselor motive invocate de închizătorul care are 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Bănuit că vrea să plece la altă echipă!

Propunerea salarială solicitată de Bourceanu, în speţă prelungirea contractului cu încă trei ani şi majorarea salariului la 20.000 de euro lunar în primul sezon, 22.000 în al doilea şi 25.000 în ultimul, a fost acceptată de Gigi Becali. Marea dilemă rămîne la banii pe care fostul jucător al Oţelului şi al Timişoarei ar urma să-i primească la semnătură. În timp ce căpitanul Stelei îşi menţine dorinţa de a încasa 500.000 de euro la prelungirea contractului, Becali oferă cu 150 de mii mai puţin. „Gigi a acceptat doar nivelul salarial, dar nu este de acord cu suma cerută la semnătură. Poate să ofere maxim 2-300.000 de euro şi e deranjat că Bourceanu cere mai mult. A spus că nu a dat niciodată banii aceştia la echipă şi nu poate crea prăpastie între fotbalişti. Iar Gigi e nemulţumit că Alex are aceste pretenţii acum, cînd mai are puţin şi semnează liber cu orice altă echipă!”, au dezvăluit apropiaţi ai latifundiarului din Pipera.

Nici o altă negociere pînă nu se rezolvă căpitanul

Nemulţumit de tergiversarea situaţiei, mai ales că sînt şase jucători în situaţia lui Bourceanu, Gigi Becali le cere imperios oficialilor Stelei să-l convingă cît mai repede pe jucător să-i accepte. Dacă eram în libertate, pînă acum era rezolvată situaţia lui Bourceanu. Descurcaţi-vă şi lămuriţi-l că este o sumă foarte bună pe care o ofer, nu mai este jucător ca el care să primească atenţia asta. Nu o să începem nici o negociere cu ceilalţi fotbalişti pînă nu-l rezolvăm pe Bourceanu! El e primordial”, le-a transmis, pe un ton iritat, Becali lui Meme Stoica şi Valeriu Argăseală.

ADVERTISEMENT

“Dacă plec acum, iau 1 milion la semnătură”!

Tăria de caracter pe care închizătorul o arată în negocierile cu Steaua se datorează şi ofertelor din străinătate pe care le are. Echipa lui Alexandru Maxim, Stuttgart, dar şi Sunderland, Fiorentina şi Dinamo Moscova îl doresc pe Bourceanu, cluburi ce i-ar îndeplini cerinţele contractuale fără probleme.

Căpitanul Stelei s-a destăinuit apropiaţilor că singurul lucru pe care şi-l doreşte din negocierile cu Becali e să fie apreciat la adevărata sa valoare. “Dacă plec în momentul ăsta din campionat, iau un milion de euro numai la semnătură. La Steaua vreau jumătate din suma asta! Sînt la vîrsta la care trebuie să pun un ban deoparte, să am grijă de familie şi de viitorul meu”, a declarat, conform apropiaţilor, Bourceanu.

ADVERTISEMENT

 

CIFRE

21 de meciuri are Bourceanu la echipa naţională

1 milion de euro a plătit Steaua lui Poli Timişoara, in iulie 2011, pentru transferul lui Bourceanu

103 meciuri a jucat închizătorul la Steaua în 2 ani şi 3 luni, avînd patru goluri şi 24 de assist-uri

3,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Bourceanu

2781 de minute a jucat Bourceanu în sezonul trecut la Steaua, în Liga 1, cu  354 de minute mai mult decît următorul stelist, Raul Rusescu!

amalia3

 

amaliabourceanu

 

 

ADVERTISEMENT