Sport

„Brangelina” de România și visul spulberat al familiei Prodan – Reghecampf: „Ne mai dorim o fetiță!”

„Evenimentul zilei” este trist: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Dincolo de „fractură”, visul neîmplinit al celor care păreau perechea perfectă din fotbalul nostru a fost nașterea unei fetițe...
17.06.2021 | 18:56
Brangelina de Romania si visul spulberat al familiei Prodan  Reghecampf Ne mai dorim o fetita
Visul destrămat al familiei Ana Maria Prodan – Laurențiu Reghecampf „Ne mai dorim o fetiță!” (sursa telekomsport.ro)
ADVERTISEMENT

Se întâmpla acum mai bine de zece ani. Anamaria Prodan oferea un interviu revistei „Taifasuri”, în care povestea că viața ei și a lui Laurențiu Reghecampf era numai lapte și miere. Și chiar așa se întâmpla. Vremea și vremurile ne schimbă pe toți și, așa cum a anunțat FANATIK.RO, cei doi au decis să pună capăt unei relații care a durat 15 ani. O poveste de iubire care s-a încheiat fără ca Ana și Laur să-și realizeze cel mai frumos vis…

Tocmai se născuse Laurențiu junior, „Bebe”, cum îi spuneau părinții. Cu toate acestea, Ana a declarat pentru sursa citată: „Ne mai dorim o fetiță!”. Cuplul Prodan – Reghecampf creștea, la vremea aceea, trei copii. Fetele Anei erau ambițioase. Rebecca era pasionată de teatru, Sarah juca baschet în lotul național de junioare, iar familia era completată de Luca, fiul lui Laurențiu din prima căsătorie, care își vizita frecvent surorile și pe proaspătul frățior.

ADVERTISEMENT

Era perioada în care Anamaria Prodan declara, sigură pe sine: „Cu soțul meu nu mă pot certa. E prea calm!”…

Anamaria Prodan: „Vrem să mai facem o fetiță! Să aibă cine să ne mute de la soare la umbră!”

Ana și Laurențiu s-au întâlnit, prima oară, la o petrecere, găzduită de hotelul Intercontinental. Nu știau ce le va pregăti timpul. Mai târziu, amândoi s-au trezit în căsnicii eșuate. Ana a încercat să-și refacă viața, dar vechii prieteni spun și astăzi că… n-a avut noroc. Reghe a păstrat și el, ca și viitoarea sa iubită și ulterior soție, o relație foarte bună cu fosta nevastă. S-au întâlnit, s-au plăcut, s-au iubit. Regretata cântăreață Ionela Prodan, mama Anei, îi mărturisea în  particular semnatarului acestui articol că „fata mea și Laur sunt făcuți unul pentru celălalt”.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut acum mai bine de 16 ani (n.r în 1996). El era în cantonament cu echipa națională și ieșeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne știam din lumea fotbalului și ne-am oprit să vorbim. Așa a început relația noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani și jumătate și a durat ceva. Legătura a fost scurtă și foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, și atunci drumurile noastre s-au separat”, a povestit Anamaria Prodan, pentru „Taifasuri”.

Apoi, fiecare s-a căsătorit. Laurențiu a plecat în Germania, Ana, în America. S-au reîntâlnit după 13 ani. Lăsaseră în urmă o poveste neterminată… Și totul conducea către un cadru, dacă nu ideal, măcar idilic. „Nu avem orgolii în familie, pentru că nu duc la nimic bun. Laur este foarte calm, iar eu sunt foarte vulcanică și de fiecare dată când vede că mă aprind, mă lasă să-mi fac damblaua. Mergem pe premisa că întotdeauna cel mai deștept cedează și ne chinuim să arătăm care e cel mai deștept. Dar, orice aș face, cu Laurențiu nu pot să mă cert, e mult prea calm”, afirma Ana, în anul 2012.

ADVERTISEMENT

Marea lor dorință era, însă, alta: „Să mai facem o fetiță! Lucrăm intens la asta. Să aibă cine să ne mute de la soare la umbră, că fetele sunt mari, Bebe la fel, se vor căsători și vor pleca la casele lor. Atât ne mai dorim, că, în rest, la cât de bun a fost Dumnezeu cu noi, mi-e frică să mai cer ceva și să nu fiu nesimțită!”. Viața le-a arătat, însă, că pentru a exista frunze, trebuie ca mai întâi să existe ramuri.

Ana Maria Prodan, o impresară preocupată (sursa hepta.ro)
Anamaria Prodan, o impresară preocupată (sursa hepta.ro)

Se potriveau „în absolut orice”. Maniacii ordinii s-au rătăcit „în echipă”

Cei doi soți sau foști soți, așa cum ne-am trezit în vâltoarea „evenimentului zilei” de azi nu au mai adus pe lume o fetiță. S-au spus multe despre relația lor, dar nouă ne place să ni-i amintim așa cum erau. Cum, poate, și merită. Dar, până la urmă, cine suntem noi să „calculăm”, chiar și în metafore, viețile altora și mai ales răsturnările acestei lumi, care parcă bate toba plângerii, de când a început această stare… pandemică?…

ADVERTISEMENT

Cum era soțul Laurențiu Reghecampf? A povestit însăși soția: „E obsedat de curățenie. La noi, pantofii se lasă la ușă. El îi spală pe talpă, îi șterge și-i aliniază. Se uită razant și, dacă vede praf, e nenorocire totală. Când l-am cunoscut avea toate tricourile așezate pe culori și pe firme. Am crezut că este maniac și m-am speriat puțin. Dar și eu sunt la fel, ne potrivim în absolut orice. Și facem totul în echipă”…

Ana Maria și Laurențiu, împreună cu Laur jr, pe vremea în care erau o familie fericită (sursa revistavip.net)
Anamaria și Laurențiu, împreună cu Laur jr, pe vremea în care erau o familie fericită (sursa revistavip.net)

„Brangelina” din România și Laur „manelistul” – Copilu’ Minune

Amândoi erau extrem de cunoscuți și nu-i deranja deloc (ba din contră) statutul de persoane publice. Erau frumoși și haioși, formau un fel de „Brangelina” (un alt cuplu și brand destrămat, Brad Pitt – Angelina Jolie) mioritic. Ana își amintea: „Laurențiu era foarte cunoscut în Germania, dăduse două goluri extrem de importante, iar fotografia lui era peste tot. A venit în România. M-am dus să-l iau cu mașina de la aeroport și a vrut să conducă el. (…) Cel din fața noastră a pus frână, iar Laur a intrat în el. Am făcut accident în lanț. Șoferul din față a venit la noi și când l-a văzut pe Laur „gelat” și aranjat i-a spus: „Băi, gelatule, nu-ți mai zic nimic, că tu ești manelistul ăla de am uitat cum îl cheamă…”

Și Reghe a răspuns cu simțul umorului: „Da, eu sunt Adrian Copilu’ Minune!”. Șoferul n-a „prins” gluma și a replicat: „Da, mă, așa e. Faci o poză cu mine?”… Așa se petreceau lucrurile în perioada în care cei doi lucrau „în echipă”. Acum, în locul hazului dansează necazul.

Laurențiu Reghecampf (sursa hepta.ro)
Laurențiu Reghecampf (sursa hepta.ro)

Reghe, înțelegător cu fotografiile sexy care detonaseră bomba în familie

Este imposibil să încheiem acum acest „serial” dedicat trecutului cuplului Anamaria – Laurențiu. Pentru că întâmplarea a făcut ca semnatarul acestor rânduri să-i cunoască pe amândoi în urmă cu mulți ani, rememorăm și un fragment dintr-un interviu apărut, în urmă cu mulți ani, în revista VIP, referitor chiar la notorietatea de care s-a bucurat cuplul.

Ana tocmai pozase în Playboy, iar fotografiile sexy detonaseră bomba în familie. Singurul care nu a protestat a fost Laurențiu.

„Mama a primit revista de la fostul ei soț. Nu avea ochelarii la ochi, așa că i-a spus acestuia: „Uite o fată frumoasă. Cine e?”. I s-a răspuns sec: „Fiica ta!”, a povestit Ana.

La rândul său, regretata artistă Ionela Prodan a recunoscut: „Era să-mi vină rău, iar cei din familie au încercat să mă calmeze…”.

Ei bine, Laurențiu nu a reacționat. În schimb, am aflat de la Ana că un unchi, pe nume Titi, n-a vorbit cu ea timp de trei ani. I-a reproșat că „a făcut de rușine numele Prodan”. Anamaria Prodan a fost și rămâne un vulcan. Laurențiu, un „neamț” cerebral. Aparent calm.

Probabil, despărțirea lor spală tenebrele supozițiilor cu taina singurătății.

ADVERTISEMENT