Fotbal international

Brazilia – Argentina 1-0. Miranda decide marele derby al Americii de Sud în prelungiri! Video

16.10.2018 | 23:01
Brazilia  Argentina 10 Miranda decide marele derby al Americii de Sud in prelungiri Video
ADVERTISEMENT

Brazilia a câștigat cu 1-0 partida amicală jucată în Arabia Saudită cu naționala Argentinei. Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 90+3 de Miranda. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Brazilienii au avut la dispoziție aproape toate vedetele, în timp ce de la argentinieni a absentat Messi. Au fost prezenți pe teren însă Dybala și Icardi. Primul a prins puține minute la Mondial, în timp ce al doilea nici măcar n-a făcut parte din lotul final.

ADVERTISEMENT

Min. 90+3 – GOOOOOOL BRAZILIA! Miranda deschide scorul și aduce victoria echipei sale VIDEO AICI

Min. 1 – A început meciul

UPDATE Echipele de start

Echipe de start Brazilia - Argentina
Echipe de start Brazilia – Argentina

Cele două puteri ale Americii de Sud au revenit acasă după un turneu final de Campionat Mondial în Rusia de-a dreptul dezastruos, din punctul de vedere al aşteptărilor fanilor. Brazilia a ieşit în sferturi, executată de Belgia, în timp ce Argentina a plecat mai devreme, din optimi, după cel mai frumos meci al turneului, 3-4 cu Franţa, viitoarea regină a lumii. Evident, acum este perioada în care se caută febril soluţiile pentru a repune lucrurile pe picioare şi cât mai repede posibil. Brazilia e cea mai motivată, pentru că vara viitoare va găzdui Copa America şi obiectivul este clar, câştigarea trofeului. Argentina e fără Leo Messi pe termen nedefinit şi mai are doar opt jucători în lot de la Mondial.

Brazilia – Argentina LIVE STREAM la Jeddah, în Arabia Saudită

Spre deosebire de Argentina, Brazilia pare a avea mult mai multă continuitate. Selecţionerul Tite a supravieţuit, deşi mulţi îi cântau prohodul, iar din lotul de la Mondial se regăsesc destui jucători, în frunte cu starurile Neymar şi Coutinho. Argentina are selecţioner interimar, pe care Diego Maradona pur şi simplu l-a desfiinţat, pe fostul jucător al lui Deportivo La Coruna, Lionel Scaloni, iar în lot au apărut o mulţime de nume noi. Ceea ce însă îngrijorează cel mai mult este decizia de retragere a lui Leo Messi şi nu puţini cred că el nu va mai reveni niciodată în echipa naţională.

ADVERTISEMENT

Brazilia – Argentina LIVE VIDEO. Puteţi urmări meciul pe FANATIK.RO

Meciul Brazilia – Argentina, care va avea loc marţi, 16 octombrie, pe stadionul King Abdullah din Jeddah (Arabia Saudită), nu va fi televizat în România. Puteţi urmări în direct ceea ce se întâmplă în acest meci în format Live Video, accesând siteul FANATIK.RO. Brazilia va intra pe teren cu mulţi dintre titularii de la Campionatul Mondial. Selecţionerul Tite îl va schimba doar pe fundaşul dreapta Fabinho, care a jucat cu Arabia Saudită, cu Danilo, în centru, la mijloc foarte posibil va apărea Arthur. În atac Neymar-Coutinho-Gabriel Jesus, un trio de foc, iar Coutinho a fost foarte clar: “Vrem să batem Argentina cu sau fără Messi. Nu are nici o importanţă. E Argentina şi obiectivul nostru, chiar dacă e un amical, e victoria.”

Argentina are multe feţe noi, jucători din campionatul intern, dar în atac acum are locul meritat bomberul lui Inter, Mauro Icardi. Lângă el fantezistul lui Juventus, Paulo Dybala. Iar în poartă Romero, rezerva lui De Gea la Manchester United. În rest, jucători cărora Lionel Scaloni le acordă şansa de a arăta ce pot, printre ei şi Lautaro Martinez, de la Inter sau Giovanni Simeone. Judecând după valoarea loturilor Brazilia ar fi superioară.

ADVERTISEMENT

Brazilia – Argentina, cote la pariuri

Bookmakerii dau mult mai mult şanse Brazilie să câştige acest meci. Selecţionata cariocas are cotă 1,65 la victorie şi 1,40 pentru a conduce la pauză sau la final (PSF 1). Egalul are o valoare foarte mare, 3,70, iar succesul Pumelor nu mai puţin de 5,60, semn că prezenţa lui Neymar şi absenţa lui Messi chiar contează. La pariul şansă dublă cota e simbolică pentru 1X, doar 1,13 şi nici pentru 12 nu e foarte mare, 1,26. În schimb cine mizează şi prinde X2 are cotă 2,23. Brazilia în avantaj la pauză are cotă 2,20, egalul 2,10, iar Argentina să conducă 5,70.

Brazilia - Argentina. Pumele îl vor avea în teren pe Mauro Icardi şi Paulo Dybala., Marii absenţi de la Mondial
Brazilia – Argentina. Pumele îl vor avea în teren pe Mauro Icardi şi Paulo Dybala.

Bookmakerii nu văd nici multe goluri în acest meci. Over 1,5 are un fabulos 1,45, iar over 2,5 ajunge la 2,55. Să înscrie ambele echipe cota este 2,20. Un gol Brazilia face doar 1,16, iar unul al Argentinei 1,67. În schimb, două goluri Brazilia sare brusc la 1,70.

ADVERTISEMENT