Sport

Brest – CSM București 24-21. Tigroaicele pierd duelul în etapa 10 din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Tigroaicele nu au reușit să se impună în etapa 10 din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Astfel, Brest - CSM București s-a terminat cu scor 24-21.
14.01.2024 | 20:13
Brest  CSM Bucuresti 2421 Tigroaicele pierd duelul in etapa 10 din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin
Imagine de la meciul tur dintre CSM București și Brest, desfășurat în toamnă. Sursă foto: Gică FLUȘTER/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
14-01-2024
18:00
14-01-2024
17:08

Brest - CSM București 24-21

Min. 60 –  Final de meci în Franța. CSM București a pierdut duelul cu Brest și trece pe locul 5 în grupa A. Scor 24-21.

Min. 50 – Gazdele rămân la conducere pe finalul meciului. Tigroaicele mai au 10 minute să întoarcă rezultatul. Scor 20-18.

Min. 40 – Tigroaicele luptă din greu pentru a reduce din diferență la Brest. Scor 16-14.

Min. 30 – Franțuzoaicele conduc la pauză și au un avans de 3 goluri. Scor 13-10.

Min. 20 – Româncele sunt egalate de gazde. Scor 6-6.

Min. 10 – Tigroaicele domină startul partidei și au un avantaj de 3 goluri. Scor 2-5.

Min. 1 – Start de meci!

Meciul Brest Bretagne – CSM București are loc duminică, 14 ianuarie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul Grupei A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Franțuzoaicele ocupă locul 5, cu 9 puncte, bucureștencele fiind pe locul 3, cu 11 puncte. Este un meci greu pentru echipa lui Adi Vasile, care mereu a avut jocuri foarte dificile la Brest.

Unde se joacă meciul Brest Bretagne – CSM București

Confruntarea Brest Bretagne – CSM București se desfășoară duminică, 14 ianuarie, de la ora 19:00, în Brest Arena, cu o capacitate de 4.079 de locuri. Suporterii echipei locale sunt destul de zgomotoși și obișnuiesc să vină în număr destul de mare, deși în acest sezon prestațiile echipei au fost mai modeste, locul 1 în oraș fiind luat la acest moment de rezultatele echipei de fotbal, care se află pe locul 4 în Ligue 1.

ADVERTISEMENT

CSM București are puține șanse să mai poată ocupa unul dintre primele două locuri, care să asigure calificarea directă în sferturi de finală. Totuși, mai sunt câteva etape până se vor termina partidele din Grupa A și liderul echipei, Cristina Neagu, spune că trebuie luptat până la ultima șansă matematică existentă.

Cine transmite la TV partida Brest Bretagne – CSM București

Partida Brest Bretagne – CSM București se joacă duminică, 14 ianuarie, de la ora 19:00, în Brest Arena, în etapa a 10-a din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin și va fi transmisă pe posturile Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 3. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului a pus presiune pe antrenorul Adi Vasile, care are obligația să ducă echipa în Final Four. În cazul în care nu o va putea face, din vară va părăsi CSM București și cel mai probabil va fi căutat un tehnician străin. Adi Vasile spune că acest ultimatum nu îl afectează, el își vede munca sa și e convins că rezultatele se vor vedea.

Cine este Brest Bretagne, adversara lui CSM București din etapa a 10-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Adversara CSM-ului din Bucureşti, gruparea franceză Brest Bretagne Handball, s-a născut ca şi club în 2004, deci este foarte tânără ca ani de existenţă. Cu toate acestea a avut un progres incredibil, devenind repede o forță pe plan intern și apoi în Europa. Este campioană a Franței în 2012 și 2021 și a cucerit de trei ori Cupa Franșei. În 2021 a jucat finala Ligii Campionilor, pierdută în faţa lui Vipers Kristiansand. În această vară una dintre cele mai valoroase jucătoare din lot, interul dreapta polonez Monica Kobylinski, a plecat de la Brest exact la CSM București, deci va fi acum adversara fostei sale echipe.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Pablo Morel are un lot care e alcătuit majoritar din jucătoare franceze. Totuși, căpitan al echipei este suedeza Jenny Carlson. Rusoiaca Valeria Maslova este cea mai cunoscută jucătoare străină la acest moment din lotul lui Brest. Este ultimul sezon la Brest pentru antrenorul Pablo Morel, care va fi înlocuit de Raphael Tervel. Brest are câteva absențe importante la acest meci: portarul titular, Cleopatre Darteux, olandeza Merel Freirs și muntenegreanca Durdina Jaukovic.

Cote la pariuri la jocul Brest Bretagne – CSM București

Meciul se joacă în Franța. ultimul rezultat direct, la București, a fost favorabil echipei franceze, dar cu toate acestea pentru casele de pariuri echipa cu prima șansă este CSM București, cotă 1,70. Adversarele lor simt cotate cu 2,30 pentru a repeta succesul. 1,30 este cota pentru șansă dublă X2 și 1,80 pentru șansă dublă 1X.

ADVERTISEMENT

Tabloul meciurilor directe este unul extrem de dezavantajos pentru CSM București, care a reușit o singută victorie în meciurile cu Brest, pe terenul acesteia, în sezonul trecut. În rest, la București, tigroaicele nu au învins niciodată, două eșecuri, unul chiar în acest sezon și un singur egal. În alt meci jucatr la Brest gazdele s-au impus la limită.

ADVERTISEMENT