Sport

CSM București – Buducnost Podgorica 44-26. “Tigroaicele”, show în Liga Campionilor. Cum arată clasamentul

"Tigroaicele" au câștigat la diferență de 18 goluri meciul din Liga Campionilor la handbal feminin. Astfel, CSM București - Buducnost Podgorica s-a terminat cu scor 44 la 26.
07.01.2024 | 18:26
CSM Bucuresti  Buducnost Podgorica 4426 Tigroaicele show in Liga Campionilor Cum arata clasamentul
CSM București - Buducnost Podgorica 44-26. "Tigroaicele" câștigă la diferență de 18 goluri meciul din Liga Campionilor la handbal feminin. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
07-01-2024
15:06

CSM București - Buducnost 44-26

Vezi toate fazele video importante aici. 

Clasament grupa A Liga Campionilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament grupa A Liga Campionilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Min. 60: 44-26 “Tigroaicele” câștigă la diferență de 18 goluri meciul din Liga Campionilor.

Min. 55: 42-24 Pintea marchează și gazdele se depărtează la 18 goluri.

Min. 50: 40-24 “Tigroaicele” domină total repriza secundă.

Min. 45: 36 – 23 CSM București se depărtează la 13 goluri față de muntenegrene. 

Min. 40: 30-20 “Tigroaicele” marchează din nou și își arată dominanța pe teren.

Min. 35: 27-17 Cristina Neagu înscrie și “tigroaicele” se duc la 10 goluri diferență.

Min. 30: 24-15 CSM București are o diferență de 9 goluri la pauză.

Min. 25: 20-12 Bucureștencele dictează tonul partidei și își domină categoric adversarele.

Min. 20: 17-10 Gazdele măresc diferența la 7 goluri față de oaspeți.

Min. 15: 14-9 “Tigroaicele” domină jocul și mențin ridicat nivelul ridicat.

Min. 10: 10-6 CSM București mărește diferența de goluri și păstrează conducerea după primele 10 minute ale jocului.

Min. 5: 5-3. CSM București începe în forță. Pivotul Vilde Ingstad a marcat deja de 2 ori. 

Min. 1: Partida a început!

CSM București primește vizita celor de la Buducnost în primul meci oficial din 2024. Partida are loc în etapa a 9-a din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu a revenit pe teren după accidentarea care a ținut-o în mare parte pe bară la Campionatul Mondial. 

Meciul CSM București – Buducnost Podgorica are loc duminică, 7 ianuarie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 9-a din grupa A a Ligii Campionilor Europeni. Înaintea acestei prime runde a returului și a primul meci din acest an CSM ocupă locul 4, cu 9 puncte în timp ce oaspetele, cândva reginele Europei, au doar 3 puncte și se află pe poziția a șaptea.

Unde se joacă meciul CSM București – Buducnost Podgorica

Confruntarea CSM București – Buducnost Podgorica se desfășoară duminică, 7 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă Cristian Gațu din București, în etapa a 9-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Evoluțiile tigroaicelor din această grupă au fost mai mult dezamăgitoare iar antrenorul Adi Vasile a devenit personajul cel mai contestat din partea suporterilor.

ADVERTISEMENT

Conduceerea CSM-ului a anunțat însă ca se va continua cu actualul tehnician iar în cazul în care se va rata accesul în Final Four foarte probabil sezonul viitor nu îl mai prinde pe bancă pe Adi Vasile. O decizie care a sporit și mai mult nemulțumirea fanilor, care doreau ca schimbarea să aibă loc, motivația fiind că Vasile e clar depășit de situație când echipa nu merge și asta a fost frecvent în Europa în acest sezon.

Cine transmite la TV partida CSM București – Buducnost Posgorica

Partida CSM București – Buducnost Podgorica se joacă duminică, 7 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă Cristian Gațu din Capitală, în etapa a 9-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin și va fi transmisă în direct pe canalelele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Adi Vasile are încredere în echipa sa, mai ales că este prima apariție în acest an: Se sperăm că până în vară vom avea un final de sezon bun. Suntem foarte concentrați pentru meciul de duminică. Este primul meci după o pauză lungă de Liga Campionilor și îl așteptăm cu nerăbdare. Niciun meci nu este la fel, Buducnost este o echipă căreia îi place să lupte, este arțăgoasă, jucătoarele lor au făcut un turneu final bun. Știm calitățile lor și punctele pe care putem să le exploatăm. 

Cine este Buducnost Podgorica, adversara lui CSM București

CSM București va evolua în compania uneia dintre echipele care a făcut istorie în handbalul feminin european. Înfiinţată în 1949 Buducnost e o fabrică de trofee. Pe plan intern sunt nu mai puţin de 33 de titluri, 4 în fosta Iugoslavie, 14 în perioada Serbia şi Muntenegru şi 15 de la independenţa Muntenegru. Sunt 27 de succese în Cupă, 4 în fosta Iugoslavie, 9 în formula Serbia şi Muntenegru şi 16 Muntenegru. Sunt două victorii în Liga Campionilor, 2012, 2015, trei în Cupa Cupelor şi unul în Cupa EHF.

ADVERTISEMENT

Pe bancă se află o legendă a handbalului feminin muntenegrean, Bojana Popovic, fostă campioană olimpică, dar lotul este 95 la sută autohton, problemele financiare nefiind rezolvate total.. Problemele financiare au deja câțiva ani de vechime, ceea ce a făcut ca lotul actual să fie alcătuit  din muntenegrence, jucătoarele străine plecând.

Cote la pariuri la jocul CSM București – Buducnost Podgorica

Nu prea putem vorbi despre cote la meciul CSM București – Buducnost Podgorica. Victoria bucureștencelor este văzută ca una clară, la diferență de scor. Simpla victorie are cote între 1,05 și 1,10. O imensă bombă declanșată de o victorie a oaspetelor are cote între 8,75 și 10,20. O victorie CSM  la handicap de patru goluri are cotă 1,40.

ADVERTISEMENT

Sunt opt partide disputate până acum între cele două echipe și bilanțul este net favorabi celor de la CSM București. Acestea au obținut șase victorii, au făcut un egal și au pierdut o singură dată, în 2015, la București. Suficiente argumente pentru a șaptea victorie obținută fără emoții.

ADVERTISEMENT