Life

Brigitte Pastramă a fost umilită de doi români la o piscină din Dubai. Nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă: “Am intrat frumos în apă și…”

Brigitte Pastramă a fost umilită de doi români. Totul s-a întâmplat la o piscină din Dubai, iar aceasta a povestit revoltată ce a pățit.
16.04.2023 | 17:51
Brigitte Pastrama a fost umilita de doi romani la o piscina din Dubai Nu ia venit sa creada ce i se intampla Am intrat frumos in apa si
Brigitte Pastramă a fost umilită de doi români, la piscină. Foto Pro TV
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a fost umilită la o piscină din Dubai. Ce i s-a întâmplat fostei soții a lui Ilie Năstase departe de țară și cine a supărat-o.

Brigitte Pastramă a fost umilită de doi români, la piscină

Brigitte Pastramă a trecut printr-o experiență neplăcută în Dubai. Aflată la piscină, aceasta a auzit cum era bârfită de doi români din apropierea sa.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au avut nici măcar grija că o să fie auziți, lucru care a șocat-o de-a dreptul pe fosta soție a lui Ilie Năstase. Mai mult, aceștia vorbeau și de alte persoane mondene din țară.

„Am intrat frumos în apă și pe lângă mine vorbeau acești doi români despre tot ceea ce este fals în România. Printre care o implicăm și pe Oana Marica pe care eu nu o cunosc personal. Niște mizerabili oamenii care te judecă”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă, revoltată în Dubai. Ce a pățit

Brigitte Pastramă a fost revoltată de faptul că oamenii vorbesc despre persoane pe care nu le cunosc. Aceasta a spus că nu are niciun lucru de care ar trebui să îi fie rușine.

Are o casă în Dubai, o relație fericită și fiica ei va urma cursurile de la o școală de aici. Soția lui Florin Pastramă a spus că nimeni nu ar trebui să o judece fără să o cunoască și să o umilească în public.

ADVERTISEMENT

„Este foarte urât când ei vorbesc cu tine de față și când e judecată fără să cunoști situația. Da, sunt în Dubai, da, am luat o casă, consider că fata mea este departe de droguri și alte lucruri. Bădăranilor, nu mai judecați pentru că nu cunoașteți”, a spus aceasta.

Brigitte Pastramă vrea să se mute cu toată familia ei în Dubai, chiar după Paște. De pe 20 aprilie ar vrea ca fiica ei să vină în Emirate și să înceapă școala aici.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc ca să mut familia, în special pe Sara, care are 15 ani la o școală aici și are pe 24 examenele. Familia mea va veni pe data de 20”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT