Life

Brigitte Pastramă refuză să cheltuie prea mult pe încălțări. Care e motivul din spatele alegerii

16.12.2020 | 08:47
Brigitte Pastrama refuza sa cheltuie prea mult pe incaltari Care e motivul din spatele alegerii
Brigitte Pastramă refuză să cheltuie prea mult pe încălțări. Care e motivul din spatele alegerii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă este o femeie pretențioasă și deține haine și genți costisitoare, însă preferă să nu dea foarte mulți bani pe încălțări. Vedeta consideră că este inutil să facă asemenea cheltuieli și a explicat care este motivul de la baza acestei alegeri.

Deși banii nu sunt o problemă pentru ea, Brigitte nu vrea să-i cheltuie pe articole de încălțăminte. Soția lui Florin Pastramă are grijă să poarte mereu haine care aparțin unor branduri de renume, la fel și accesorii.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de haine, Brigitte este ceva mai modestă atunci când vine vorba de încălțăminte. Bruneta nu are aceleași pretenții și atunci când își achiziționează cizmele sau pantofii, informează spynews.ro.

Brigitte Pastramă refuză să cheltuie prea mult pe încălțări. Care e motivul din spatele alegerii

Brigitte Pastramă este adepta brandurilor de renume și cheltuie mii de euro pe haine, genți și accesorii. Atunci când vine vorba de încălțăminte, bruneta nu este atât de pretențioasă și preferă să cumpere articole mai „modeste”.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii „Brigite și Pastramă” de la Antena Stars, cei doi soți au fost surprinși într-o vacanță în Turcia și s-au relaxat cu o sesiune de cumpărături la renumitul bazar. Brigite a ales să încalțe o pereche de cizme cu toc cui, în ciuda faptului că a avut mult de mers pe jos.

La un moment dat, durerea de picioare a devenit insuportabilă din cauza cizmelor. Astfel, bruneta a cumpărat o nouă pereche de cizme, din moment ce abia mai putea să meargă cu cele pe care le avea în picioare.

ADVERTISEMENT

Deși poartă doar haine scumpe și elegante, Brigitte a ales să cumpere o perehe de cizme fake. Vedeta nu a ascuns acest lucru și a fost foarte sinceră atunci când a măturisit că nu vrea să le cumpere pe cele originale.

Motivul din spatele alegerii nu este lipsa banilor, așa cum a explicat chiar ea. Brigitte are o situație financiară foarte bună, dar nu suportă să risipească banii, mai ales că o astfel de investiție nu ar fi în avantajul ei.

ADVERTISEMENT

„Eu de vreun an de zile îmi doresc o pereche de cizme de la un brand foarte scump. Am poșete, dar costă vreo 2.300 de euro. Nu aș da pe o pereche de cizme o sumă atât de mare.

Nu că n-aș avea banii ăștia, dar mi se pare inutil să dai mii de euro pe o pereche de încălțări pe care niciodată nu o să o mai poți vinde nici măcar cu un sfert de preț. O geantă o vinzi cu același preț. Dai pe ea o sumă, primești aceeași sumă. Cu încălțările nu este același lucru. Așa că eu evit să îmi cumpăr încălțări atât de scumpe.”, a explicat soția lui Pastramă la Antena Stars.

ADVERTISEMENT