Life

Brigitte Pastramă, transformată de operațiile estetice. Câte intervenții are bruneta

15.01.2021 | 16:10
Brigitte Pastrama transformata de operatiile estetice Cate interventii are bruneta
Brigitte Pastramă, transformată de operațiile estetice. Câte intervenții are bruneta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă nu se mai oprește când vine vorba de îmbunătățirile aspectului fizic, dovadă transformarea totală suferită după ultima operație estetică. Bruneta are peste 20 de intervenții la activ, ultima fiind la nivelul buzelor. 

Fosta concurentă de la „Ferma” a ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni pentru că își dorea buze „rusești”. Femeia de afaceri nu a mers singură la operație, Florin Pastramă însoțind-o la cabinet, unde a așteptat cu sufletul la gură rezultatul.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a ridicat buza superioară mai mult, în felul acesta distanța dintre gură și nas fiind mai mică. Brigitte Pastramă adoră felul în care arată, investind în frumusețea sa de-a lungul anilor peste 30.000 de euro.

Brigitte Pastramă, o nouă operație estetică. Ce intervenție și-a făcut vedeta

„Să nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog. Florin al meu când m-a văzut… nici să se bucure, nici să plângă.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată și a fost scoasă bucata aia”, a fost replica pe care vedeta i-a adresat-o soțului după ce a ieșit din cabinetul medicului.

Florin Pastramă a rămas șocat când a văzut-o pe brunetă, declarând că i se pare că are buzele mai mari decât înainte. Pe de altă parte, Brigitte Pastramă este foarte încântată, precizând că în felul acesta i se observă și mai mult dinții când zâmbește.

ADVERTISEMENT

„Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici. (…) Cu fire, vânătă. Brigitte nu avea nimic, avea o buză umflată”, a spus afaceristul după ce a văzut buza umflată a brunetei.

„Mi-am micșorat distanța dintre buze și nas. Buzele vor fi mai frumoase și mai cărnoase. O mi se vadă și mie dinții când râd”, a completat Brigitte Pastramă în cadrul show-ului de la Antena Stars în care e protagonistă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă are peste 20 de operații estetice, mărturisind că de fiecare dată a avut emoții. Vedeta preferă anestezia totală, să poată dormi, pentru că nu îi place să vadă sânge. Din păcate, de data aceasta anestezia a fost una locală.

ADVERTISEMENT