Life

Brigitte, prima declarație după ”bătaia” încasată de la Florin Pastramă: ”Voi face plângere penală”

15.07.2020 | 18:37
Brigitte prima declaratie dupa bataia incasata de la Florin Pastrama Voi face plangere penala
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a răbufnit după ce zilele trecute au ieșit la iveală imagini care arată că a fost ”agresată” de actualul partener de viață, afaceristul Florin Pastramă. Frumoasa brunetă este foc și pară pe jurnaliștii care au scris despre presupusa bătaie pentru că imaginile au fost făcute publice fără acordul ei.

Mai exact, fotografiile au fost surprinse în incinta șaormeriei pe care vedeta o deține în Capitală. Brigitte Pastramă a declarat că va verifica cele petrecute și chiar se gândește să-i dea în judecată pe cei care au speculat pe marginea agresiunii fizice primite de la soțul ei.

ADVERTISEMENT

„Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu”, a spus bruneta pentru spynews.ro.

Brigitte Pastramă, reacție după ce se presupune că a fost bătută de Florin Pastramă

Fosta concurentă de la Ferma a mărturisit că va verifica cu mare atenție dacă există dovezi în acest sens, iar în caz contrar va lua atitudine. Brigitte Pastramă se gândește serios să depună plângere penală pe motiv că i-a fost violată intimitatea.

ADVERTISEMENT

„Presa ar trebui să știe și jurnaliștii, că imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. 

Așa că, oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să facă publice imagini din intimitatea mea.

ADVERTISEMENT

Dar, prima dată trebuie să verific”, a completat frumoasa brunetă, potrivit sursei menționate anterior.

Brigitte Pastramă nu este străină de scandaluri, recent aflându-se la cuțite chiar cu fiul ei, Robert Sfăt, după ce l-a dat afară din casă pentru că i-a distrus mai mult bunuri.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au aruncat vorbe grele, dar în cele din urmă cea care a lăsat garda jos a fost bruneta care a declarat că nu mai vrea să spună nimic rău despre copilul ei.

ADVERTISEMENT