ADVERTISEMENT
Life

Brigitte, șantajată și amenințată de Raluca Podea: “Unde te prind te tund! Te distrug!”

Autor: Andreea Stanaringa | 25.09.2020 | 09:17
Brigitte, șantajată și amenințată de Raluca Podea:
Brigitte, amenințări și șantaj. "Te distrug". Sursa foto: viva.ro

Lumea mondenă românească are parte de un nou scandal. Raluca Podea a lansat numeroase acuzații la adresa lui Brigitte, iar aceasta i-a răspuns cu aceeași monedă. Soția lui Florin Pastramă afirmă că a avut parte de amenințări și șantaj din partea Ralucăi Podea.

ADVERTISEMENT

De asemene, bruneta a postat dovada acestor amenințări, adică mesajul plin de acuzații și injurii pe care l-a primit de la fosta iubită a lui Pastramă, conform spynews.ro.

Amenințările și șantajul venite de la Raluca Podea au fost făcute publice de către Brigitte pentru că așa a considerat că va face dreptate. Acuzațiile Ralucăi au împins-o să afișeze mesajul sfidător la adresa ei.

ADVERTISEMENT

Brigitte, amenințări și șantaj de la Raluca Podea

Acuzațiile adresate soților Pastramă i-au pus capac lui Brigitte, care a decis să le facă publice. “Dacă erai o Femeie discutai cu mine normal cum ai făcut când erați la filmări la Reșița, asta denota ca ai caracter zero și pe unde te prind te tund…”, sunt doar câteva dintre acuzațiile Ralucăi Podea.

Însă aceasta este doar o parte a mesajului compromițător pe care l-am primit fosta soție a lui Ilie Năstase. Raluca Podea i-a adresat numeroase insulte și a amenințat-o: “aștept să vorbim altfel te distrug”.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Brigitte au reacționat imediat la postare, unde și-au exprimat furia cu privire la acuzațiile pe care le-a primit vedeta. “Nu pune la suflet! Ai grijă de familia ta și mergi mai departe” sau “Ești o femeie superbă cu un caracter minunat”, sunt doar câteva dintre mesajele încurajatoare de pe pagina de Instagram a lui Brigitte.

Însă nu toți internauții au ținut partea soției lui Pastramă și i-au scris mesaje acuzatoare: “Sunteți la fel nu te supăra, nu e nicio diferență între voi două”.

ADVERTISEMENT

De altfel, cele două vedete nu au fost niciodată în relații bune. Cu câteva luni în urmă, Brigitte a avut parte de un moment dramatic provocat de fiul ei de 19 ani, Robert. Acesta a consumat droguri și i-a vandalizat casa împreună cu alți prieteni, după care au bătut-o.

Bruneta nu a avut parte de niciun fel de compasiune din partea Ralucăi Podea legat de cele întâmplate. Ba mai mult, blondina a afirmat că merită să aibă parte de această suferință: “merită din plin ceea ce i se întâmplă”, spunea aceasta pentru tacataca.prosport.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!