Life

Britney Spears a pozat goală și a postat totul pe Instagram. Imaginația bărbaților a luat-o razna

Britney Spears a pozat goală și a postat totul pe Instagram. Cel mai probabil imaginația bărbaților a luat-o razna complet.
18.01.2024 | 23:00
Britney Spears a pozat goala si a postat totul pe Instagram Imaginatia barbatilor a luato razna
Britney Spears a pozat goală și a postat totul pe Instagram. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Britney Spears s-a pozat goală și a publicat imaginea pe Instagram. Iar imaginația bărbaților a luat-o razna. Vedeta arată extrem de bine, iar poziția aleasă este și ea una cu adevărat provocatoare.

Britney Spears a pozat goală și a postat totul pe Instagram

Britney Spears este una dintre cele mai apreciate cântărețe la nivel mondial. Toată lumea îi știe numele și cel mai probabil i-a auzit una dintre piese măcar o dată.

ADVERTISEMENT

Deși acum Britney Spears are 42 de ani, aceasta nu își arată deloc vârsta. Știe cum să se mențină în formă, iar dovada cea mai clară o reprezintă imaginile pe care le postează pe contul personal de socializare.

Totuși, ultima fotografie a fost de-a dreptul uimitoare. Britney Spears s-a pozat goală. Iar postarea vine la doar câteva ore după ce artista și-a șters contul, semn că a pregătit o revenire în forță.

ADVERTISEMENT

În imaginea, care poate fi văzută pe okmagazine.com, Britney Spears este goală și stă în nisip. Aceasta lasă la vedere toate formele, iar privirea îi este îndreptată spre cameră.

Artista și-a șters anterior contul de Instagram

Cel mai probabil imaginația bărbaților a luat-o razna la vederea acestei imagini. Artista nu purta nicio haină, însă a avut grijă să totuși să nu lase la vedere și zonele intime.

ADVERTISEMENT

Ea și-a pus două mici diamante care i-au acoperit spatele, dar și zona sânilor. Oricum ar fi, aceasta părea extrem de bine dispusă și zâmbea până la urechi, ținându-și mâinile în păr.

Nu a durat mult de la această postare cu Britney Spears goală, iar artista a revenit mai în forță ca oricând pe rețelele de socializare. Aceasta a publicat deja câteva videoclipuri cu cu dansurile sale frecvente. 

ADVERTISEMENT

“Înainte de cina la Catch, acum două nopți!!! Dansez așa cum ar trebui în fiecare zi din viața mea!!!”, a notat cântăreața din “Toxic” într-un clip video postat recent.

Menționăm faptul că revenirea lui Britney Spears pe rețelele de socializare vine după ce aceasta și-a șters profilul de Instagram. Acum însă, acesta este privat, astfel că nu poate fi accesat de oricine.

ADVERTISEMENT