Fotbal international

Bryan Cristante, jucătorul lui AS Roma, amenințat cu pistolul în plină stradă! Fotbalistul s-a năpustit asupra jefuitorilor

20.06.2020 | 13:32
Bryan Cristante jucatorul lui AS Roma amenintat cu pistolul in plina strada Fotbalistul sa napustit asupra jefuitorilor
ADVERTISEMENT

Nu de puține ori jucătorii de fotbal sau familiile lor au reprezentat țintele perfecte pentru bandele de răufăcători. Dacă în anii precedenți acesta era un fenomen frecvent întâlnit în țările din America de Sud, cu precădere în Brazilia și Argentina, iată că fenomenul a luat amploare și în Europa, locurile unde s-a acționat cu predilecție fiind Italia și Marea Britanie.

Anul trecut a făcut vâlvă episodul care a implicat doi jucători de la Arsenal, germanul Mesut Ozil și bosniacul Sead Kolasinac în lupta cu gangsterii care i-au urmărit prin toată Londra, amenințăndu-i cu pistoalele, pentru a fura mașina în care se aflau cei doi.

ADVERTISEMENT

Kolasinac a devenit un fel de erou din UFC, care a covborât din mașină și cu pumnii goi i-a pus pe fugă pe bandiții înarmați cu cuțite. Ulterior, poliția britanică a reușit să îi identifice pe agresori și să îi aresteze.Episodul Kolasinac a avut vineri dimineață un deja vu în Italia, cu jucătorul Romei, Bryan Cristante, în rolul bosniacului.

Bryan Cristante a pus pe fugă doi infractori

Doar că, spre deosebire de pățania celor doi fotbaliști de la Arsenal, aici am avut de-a face cu un duel unu la doi, între jucător și infractori.

ADVERTISEMENT

Cristante se afla în autoturismul său, la doi pași de Stadio Olimpico, moment în care s-a trezit că de geamul mașinii sale s-a apropiat un scooter cu doi indivizi cu fețele bine camuflate sub căști și îmbrăcați în combinezoane negre.

Nu s-a speriat nici când a fost amenințat cu pistolul

Unul dintre ei a scos un pistol în dreptul geamului și i-a făcut semn jucătorului să scoată de la mână ceasul Rolex și să li-l dea.

ADVERTISEMENT

Numai că jucătorul Romei nu a avut deloc plăcerea de a le împlini dorința și a coborât din mașină, obligând și scooterul să oprească.

I-a venit în ajutor un agent îmbrăcat în civil

După care s-a năpustit asupra celor doi delicvenți reușind să îi pună pe fugă, timp în care însă a și strigat cât a putut după ajutor.

ADVERTISEMENT

Din fericire, în apropiere de locul incidentului a trecut un agent de poliție îmbrăcat civil, care imediat i-a acordat ajutor lui Cristante, care a mers la prima secție de carabinieri pentru a depune plângere.

ADVERTISEMENT