News

Bucureștenii rămân din nou fără apă caldă: 300 de blocuri afectate. Anunțul Termoenergetica

Vești proaste pentru mii de bucureșteni: începând de săptămâna viitoare, 300 de blocuri din cinci sectoare rămân fără apă caldă.
21.07.2023 | 18:07
Bucurestenii raman din nou fara apa calda 300 de blocuri afectate Anuntul Termoenergetica
Peste 300 de blocuri din cinci sectoare ale Capitalei rămân fără apă caldă. Anunțul Termoenergetica. Sursa foto: hepta.ro / Termoenergetica / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru a doua oară în decurs de mai puțin de o lună, sute de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă. Într-un comunicat emis vineri, Termoenergetica anunţă că, începând de luni, se vor efectua lucrări majore în cinci sectoare.

Peste 300 de blocuri din cinci sectoare ale Capitalei rămân fără apă caldă. Anunțul Termoenergetica

Scapă de problema lipsei apei calde doar Sectorul 2. Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că, începând de luni, se vor efectua lucrări de înlocuire, modernizare și de reparații pe conductele rețelei primare, în zone din sectoarele 1, 3, 4, 5 și 6 din Capitală.

ADVERTISEMENT

Vorbim, în total, de un număr de aproximativ 300 de blocuri. Pentru cetățenii din aceste imobile va fi oprită furnizarea apei calde. Pe 26 iunie, aceeași companie sista apa caldă pentru peste 300 de blocuri din Sectoarele 2, 3, 5 şi 6 ale Capitalei.

Revenind la situația din prezent, Termoenergetica detaliază zonele unde vor avea loc lucrări. Astfel, în Sectorul 1 vor avea loc intervenții în zona Calea Griviţei. Aici, pentru aproximativ 20 blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în perioada cuprinsă între 25 iulie ora 9.00 şi 28 iulie, ora 23.00.

ADVERTISEMENT

Vor avea loc lucrări și în zona străzii Zizin din Sectorul 3. Se fac aici reparaţii pe Magistrala II Sud şi vor fi înlocuiţi aproximativ 35 de metri de conductă tur/retur.

Pentru aproximativ 95 de blocuri din acest sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în perioada cuprinsă între 24 iulie, ora 10,00 şi 28 iulie, ora 23,00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1990, această porţiune de reţea având aproape 35 de ani de funcţionare”, se mai arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Zonele vizate de lucrări în sectoarele 4, 5 și 6

În Sectorul 4, vor avea loc lucrări în zona Străzii Străduinţei nr. 4, în parcarea aferentă blocului A5 şi pe Aleea Ciceu nr. 8-10, în parcarea şi carosabilul aferente blocului R10. Pentru circa 90 de blocuri va fi sistată apă caldă în perioada cuprinsă între 24 şi 31 iulie.

Pentru Sectorul 5 vizată de probleme e zona Străzii Locotenent Colonel Constantin Marinescu. Și aici se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către aproape 40 de blocuri, în perioada cuprinsă între 21 şi 28 iulie, ora 23,00.

ADVERTISEMENT

În fine, în Sectorul 6, se anunță lucrări în zona Bulevardului 1 Mai din Sectorul 6. Aproximativ 65 de blocuri vor avea probleme cu apa caldă între 23 şi 26 iulie, mai anunță Termoenergetica.

ADVERTISEMENT
Tags: