Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bucureștiul fură fraierii? Sfaturile lui Bolohan, venit în Capitală la 14 ani!

Mugur Bolohan, fost fotbalist al Rapidului, a povestit cum s-a simțit prima dată când a ajuns în Capitală din Suceava, acum mulți ani, când era tânăr.
03.01.2024 | 09:38
Bucurestiul fura fraierii Sfaturile lui Bolohan venit in Capitala la 14 ani
Sfaturile lui Bolohan, venit în Capitală la 14 ani!
ADVERTISEMENT

Mugur Bolohan, oficial la CS Rapid, și fost mare jucător al Rapidului, a recunoscut că Bucureștiul poate fi o tentație mult prea mare pentru tinerii fotbaliști care ajung din provincie în Capitală. Cu toate acestea, explică Bolohan, cei care dau dovadă de cumpătare nu vor avea probleme și vor avea o viață liniștită în București.

Sfaturile lui Bolohan, venit în Capitală la 14 ani!

„Ai venit din provincie la o vârstă fragedă, te întreb pentru jucătorii ăștia din ziua de azi? Bucureștiul fură fraierii?”, i-a ridicat mingea la fileu lui Mugur Bolohan fostul fotbalist al Rapidului Robert Niță.

ADVERTISEMENT

„Asta am auzit-o de la Nea Liță în vestiar, Nea Liță Dumitru. Că Bucureștiul fură fraierii, se referea la câțiva, e clar că dacă iei esența acestei propoziții poți să spui că pe cei slabi, care n-au frână, îi clar că îi fură”, a explicat Bolohan.

„Vin din provincie, dau de viața din București, cluburi și fete frumoase. Și gata, clachează. Ai spus de fete, că erai la o vârstă fragedă, la Rapid, echipa națională, în Regie erai zeu, câștigai bine. Nu numai!”, a replicat Robert Niță, moment în care Mugur Bolohan a intervenit: „Cei care nu au frână, care nu știu să se oprească la timp, mi-a plăcut viața clar. Am făcut de toate, chiar m-am bucurat de tinerețe.

ADVERTISEMENT

Doamna știe că nu m-a luat de la Antipa. Atunci a știut și ea, într-un fel, și eu să mă opresc. Am avut viață de familie după 26-27 de ani, s-au născut copiii, mi-am dat seama că sunt alte priorități, chiar mi-a prins bine. Alții se opresc prea târziu. Eu am avut frâne bune, mi-a prins bine”.

Mugur Bolohan nu s-a îmbogățit după cariera în fotbal

Fostul fotbalist a dezvăluit că în România nu a câștigat extraordinar de mulți bani, însă a reușit să ducă o viață liniștită după ce s-a transferat în Cipru. „Am plecat în Cipru, am pus bani deoparte, am făcut și investiții. Banii mei pe care i-am câștigat n-au fost cei mai mulți din sport”, a explicat Bolohan.

ADVERTISEMENT

”Chiar dacă erau bani mulți pentru un om de rând, nu erau banii de astăzi din fotbalul românesc”, a remarcat și Robert Niță. „În Cipru s-au mai echilibrat lucrurile, dar când ai familie, doi copii, sunt cheltuieli.

Trebuie să fii totuși la un nivel, am avut perioadă când am fost la limită cu toate, dar investițiile făcute m-au ținut pe linia de plutire. Nu sunt bogat, dar îmi permit să trăiesc bine și să fac o meserie în care nu sunt bine plătit, să o fac cu plăcere”, a concluzionat Mugur Bolohan, în direct la ”Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

Actualmente vicepreședinte la CS Rapid, Mugur Bolohan a strâns peste 100 de apariții în tricoul „alb-vișiniu” în care a mai câștigat Cupa României (1997-1998) și Supercupa României (1999). Fostul fotbalist pare să se împace de minune cu noul statut, reușind să ducă CS Rapid la un nivel la care fanii nu sperau acum câțiva ani.

„Suflet de rapidist” este în fiecare marți de la ora 13:30, în direct și exclusivitate pe Fanatik.ro. „Suflet de rapidist”, emisiunea dedicată tuturor suporterilor care iubesc Rapidul, este moderată de fostul mare jucător din Giulești, Robert Niță.

Premiera acestei emisiuni are loc în fiecare joi, de la ora 10:30, pe pagina de Facebook a lui Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO. Colegul de platou al lui Robert Niță va fi mereu directorul de imagine al Rapidului, Lucian Ionescu, iar alături de aceștia sunt așteptate nume grele din istoria acestui mare club.

Bucureștiul fură fraierii?

ADVERTISEMENT