Life

Bucurie mare pentru Cristina Spătar. A împărtășit vestea cu toată lumea

Cristina Spătar a împărtășit cu fanii virtuali vestea cea mare. Pe rețelele de socializare, celebra artistă le-a arătat tuturor ce a primit în dar de la actualul ei soț.
11.12.2023 | 09:31
Bucurie mare pentru Cristina Spatar A impartasit vestea cu toata lumea
Cristina Spătar și-a etalat cadoul primit de la soț/ sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. De când s-a căsătorit a doua oară, solista este răsfățată aproape zilnic de partenerul său de viață, Vicențiu Mocanu. Recent, pe rețelele de socializare, ea le-a arătat fanilor virtuali că se bucură de apariția în viața lor a unui nou membru al familiei. Vestea i-a luat prin surprindere pe toți!

Cristina Spătar și-a etalat cadoul primit de la soț

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 51 de ani, este o femeie norocoasă! După ce s-a căsătorit cu afaceristul Vicențiu Mocanu, vedeta a primit numeroase cadouri scumpe din partea acestuia. De curând, ea a fost din nou surprinsă de soțul său.

ADVERTISEMENT

Pe pagina sa de Instagram, cântăreața le-a făcut admiratorilor cunoștință cu micul patruped, postând o imagine cu animalul pufos, alături de care a atașat și o melodie specială. Cristina Spătar a primit în dar o cățelușă, pe care a numit-o Dolly.

„Are mama o fetiță cât un ghemotoc/Are mama o fetiță cumințică foc/Veselă și hărnicuță unde s-ar afla/Parcă e o albinuță, așa este ea.”, sunt versurile care rulează, alături de imaginea cu micul patruped.

ADVERTISEMENT
catel cristina spatar
Solista a primit în dar un cățel/ sursa foto: instagram

Vicențiu Mocanu i-a dăruit și o geantă luxoasă

Nici de Moș Nicolae, regina R&B nu a fost uitată. În vreme ce majoritatea copiilor și adulților primesc cadouri simbolice, solista a fost răsfățată peste măsură. Ea a primit în dar o geantă de lux, care valorează zeci de mii de euro. Pe Instagram, vedeta nu a ezitat să se laude cu geanta de la un brand cunoscut.

„Una dintre piesele pe care mi le-am dorit. Am fost la Roma și când a văzut ce coadă era, nu te lăsa să intri. Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta, însă am avut prietenele care mi-au zis să postez. Da, e un cadou superb. Să moară dușmanii. Nu știam că vine. El așa face, se pricepe la surprize frumoase. De Revelion trebuia să plecăm în Dubai, dar ne-au convins prietenii să mergem cu ei la Gura Humorului”, a mai specificat artista pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Nu locuiește cu soțul ei

Vicențiu Mocanu și Cristina Spătar s-au căsătorit în vara lui 2023, iar evenimentul a fost unul grandios. Partenerul Cristinei Spătar este un cunoscut om de afaceri din Vâlcea și are o avere impresionantă. De altfel, solista a anunțat că nu va renunța la cariera sa muzicală.

„Nu renunț la cariera mea. Sunt foarte fericită că am întâlnit un om, un adevărat partener care să îmi iubească și copiii și pe mine și să ne respecte. Îmi tratează copiii ca pe proprii copii. Este un om deosebit și îi mulțumesc pentru asta!”, a declarat Cristina Spătar, pentru Ciao.ro. 

ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a recunoscut că nu locuiește cu partenerul ei. Cristina Spătar a dezvăluit că în timpul săptămânii merge în orașul natal al soțului ei, iar weekendurile le petrec la domiciliul ei din Crevedia.

„Nu m-am mutat la Vâlcea. Locuiesc în continuare în Crevedia și facem naveta. O dată pe săptămână merg eu acolo, în weekenduri vine el aici. Cred că e mult mai fain așa”, a declarat Cristina Spătar, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT
Tags: