Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Budescu, arma de titlu a lui Hagi? „E grăsuț, dar lui Gică îi plac fotbaliștii”

Gică Hagi s-a mișcat rapid pe piața transferurilor și l-a adus, gratis, pe Budescu. Mutarea a fost una de succes, iar campioana României se gândește la un nou titlu.
11.08.2023 | 12:00
Budescu arma de titlu a lui Hagi E grasut dar lui Gica ii plac fotbalistii
“Hagi A DAT LOVITURA cu Budescu!” Farul - Flora 3-0. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Farul Constanța are o nouă armă pe faza ofensivă odată cu aducerea lui Budescu. Decarul a marcat la debutul său în echipa lui Hagi, care s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Flora, scor 3-0. Budescu a înscris pentru 2-0, după un șut în forță al lui Alibec.

Hagi îl poate aduce pe Budescu la forma maximă

“Lui Hagi îi plac fotbaliștii. Așa pentru aspectul comercial, e grăsuț, dar pentru știința pe care o are, 45 de minute o duce bine, nu va avea probleme în echipă. E greu, Hagi a câștigat titlul datorită celor doi mijlocași din fața apărării, acolo s-a făcut diferența.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg de ce nu au jucat până acum pentru că ei aici au pierdut în acest caompionat. În afara faptului că știe meseria asta, a avut și noroc de echipe mai ușoare. Se poate califica în grupe jucând cu trei juniori”, a declarat Dumitru Dragomir în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK SUPERLIGA.

Farul a câștigat titlul sezonul trecut după o luptă strânsă contra acelor de la FCSB. În actualul sezon, Hagi nu a avut parte de un start bun. Echipa sa este pe locul 6 în Liga I cu două victorii și două înfrângeri. Constănțenii au 8 golrui marcate, dar și 7 primite în campionat.

ADVERTISEMENT

Farul, șanse mici să își apere titlul

“Cu Budescu a dat lovitura pe toate planurile. Budescu e fotbalist și om serios. Dacă te porți frumos cu el, poți să faci din el ce vrei. Dar obligatoriu trebuie să ai grijă și să stai aproape de el.

Una e când vorbește Hagi cu el, că Hagi a fost mai mare fotbalist decât el. Și alta e când vorbea cel de la Ploiești. E o diferență mare mă nene! Nu văd ca Hagi să câștige titlul. Nu cred că are echipă de titlu anul acesta. Nu cred că Hagi poate să ia campionatul și anul acesta”, a declarat Dragomir.

ADVERTISEMENT

Budescu a ajuns gratis la Farul, după o despărție cu scandal. Ajuns la Petrolul Ploiești în 2022, decarul a avut un conflict cu antrenorul său și a fost pus pe liber. Pentru Petrolul, Budescu a marcat 3 goluri în 20 de partide și a primit două cartonașe galbene.

Farul poate fi locul ideal pentru Budescu. La Constanța sa reunit cu Denis Alibec, partenerul său din atac alături de care a scris istore pentru Astra. Cei doi au adus titlul la Giurgiu și au reușit să o elimine pe West Ham. Constantin Budescu are 34 de ani și 1.85 înălțime.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO. Premiera emisiunii este în aceeași zi, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dragomir despre Budescu

ADVERTISEMENT