Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Budescu, noul Alibec? Ce răspuns a dat Gică Popescu după Farul – HJK

Budescu a venit la Farul în speranța că va face din nou cuplu cu Denis Alibec. S-a trezit singur în atac după ce Alibec s-a transferat în Qatar, însă s-a adaptat și a devenit noul lider al echipei.
26.08.2023 | 10:28
Budescu noul Alibec Ce raspuns a dat Gica Popescu dupa Farul  HJK
SECRETELE FORMEI lui Budescu DEZVALUIREA lui Gica Popescu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Farul a învins-o pe Helsinki cu 2-1 în prima manșă a dublei din play-off-ul Conference League. Trupa lui Hagi a revenit după 0-1 și are prima șansă la calificarea în grupe. Scânteia din teren a aparținut lui Budescu. Acesta i-a pasat lui Rivalidnho la golul de 1-1 și a descătușat echipa de la malul mării.

Gică Popescu, rezervat înaintea returului din Finlanda

“Suntem bucuroși doar pe jumătate. Nu am obținut decât o victorie, urmează meciul de la Helsinki unde nu va fi ușpor. Însă am făcut o a doua repriză, de fapt ultimele 30 de minute bune și sperăm să repetăm evoluția buna din finalul meciului de aseară și la Helsinki.

ADVERTISEMENT

Dacă nu era Budescu, era altcineva. Întotdeauna Gică a găsit soluții în momentul în care au plecat jucători. Imaginează-ți unde eram dacă plângeam după toți jucătorii care au fost la Farul și au plecat la alte echipe. Noi producem jucători, dacă nu aducem din academie, aducem din altă parte.

Aducem pe posturi pe care nu le avem acoperite. Mereu a existat un echilibru în lotul nostru și indiferent de jucătorii pe care i-am avut la dispoziție am reușit să facem performanță. Victoria este una fragilă. O victorie la doar un gol. Helsinki este o echipă solidă, o echipă foarte periculoasă la fazele fixe.

ADVERTISEMENT

O echipă care joacă foarte bine acasă, marchează foarte multe goluri. Avem și acest impediment al gazonului artifical cu care noi nu suntem obișnuiți. Trebuie să ne adaptăm repede la această suprafață de joc”, a declarat Gică Popescu.

Budescu a renăscut la Constanța

Aflat într-o scădere de formă, Budescu s-a despărțit cu scandal de Petrolul Ploiești. Salvarea a venit de la Farul. Hagi l-a adus la echipă și l-a aruncat în luptă încă din primul meci. Budescu a răsplătit încrederea “regelui”, a marcat la debut, iar de atunci a fost piesă centrală în atacul Farului.

ADVERTISEMENT

“Suntem încrezători, avem un moral bun, avem un tonus excelent. Sperăm să facem un joc bun și să adunăm puncte pentru că este important să ne calificăm și dacă se poate să adunăm și puncte pentru acest coeficient pe care nu vreau să-l numesc așa cum îl gândesc. 

Budescu este departe de potențialul lui maxim și eu sunt convins că va crește de la meci la meci. A venit cu un entuziasm nemaipomenit, a venit cu poftă de joc. Din punct de vedere fizic mai are de lucrat, însă noi suntem foarte, foarte bucuroși că este în lotul nostru”, a completat Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, . Emisiunea se poate vedea în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Popescu are incredere in Budescu

 

ADVERTISEMENT