Fotbal intern

Budescu a plecat de la FCSB! A fost prezentat oficial. Salariu uriaş

28.06.2018 | 23:13
Budescu a plecat de la FCSB A fost prezentat oficial Salariu urias
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:13. Este oficial! Al Shabab Riad l-a transferat pe Constantin Budescu pentru 2,5 milioane de euro de la FCSB. Mijlocaşul român s-a înţeles cu echipa arabă şi va încasa 1 milion de euro pe sezon. Contractul a fost semnat pe următorii 3 ani. Arabii au postat şi un filmuleţ de prezentare pentru Budescu:


Budescu pleacă de la FCSB. Gigi Becali a declarat că a acceptat oferta pentru Constantin Budescu, pe care îl va vinde la Al Shabab pentru 2,5 milioane de euro. Patronul FCSB a dezvăluit că pe lista de disponibilizări urmează Denis Alibec şi William De Amorim.

ADVERTISEMENT

“Am acceptat 2,5 milioane de euro pentru Budescu de la Al Shabab. Mai rămâne să se înţeleagă el. S-a făcut. Din punctul meu de vedere s-a făcut. Mai rămâne să vedem cu Alibec şi cu De Amorim, dar la alte echipe. E adevărat că voiam să îl dau, dar îl dau puţin îndoit. A slăbit 5 kile în 10 zile şi cei de la echipă îl poreclesc Ronaldo, că a făcut muşchi.

Oamenii au zis că îi dau un milion pe an, timp de trei ani. «Păi dacă îmi dau trei milioane, mă duc!». Acum trebuie să ia vizele şi să meargă la vizita medicală. Eu asta ştiu, a rămas doar să mai semneze”a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

Budescu pleacă de la FCSB. Profit de 1,5 milioane de euro pentru Gigi Becali

Constantin Budescu va merge la Riad la echipa lui Marius Şumudică. Mai rămâne ca jucătorul să se înţeleagă cu formaţia din Arabia Saudită, însă afacerea are mari şanse de reuşită. Mijlocaşul român a stat un sezon la FCSB, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai vicecampioanei.

Budescu pleacă de la FCSB. În total, Becali a cheltuit aproximativ 1 milion de euro cu Budescu, iar profitul patronului este de 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT