Sport

Budescu, sfătuit să nu se întoarcă la FCSB: „Dacă pleacă, sigur nu e dorința lui”

Constantin Budescu este sfătuit să nu plece de la Damac pentru a se întoarce la FCSB.
07.06.2021 | 19:33
Budescu sfatuit sa nu se intoarca la FCSB Daca pleaca sigur nu e dorinta lui
ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită a comentat posibila revenirea a lui Constantin Budescu la FCSB, iar fostul său antrenor de la Petrolul Ploiești îl sfătuiește să nu părăsească zona Golfului.

Totodată, „Vivi” Răchită crede că cel mai bine pentru mijlocașul naționalei în acest moment este să strângă cât mai mulți bani, ceea ce în România nu crede că ar putea face.

ADVERTISEMENT

Budescu, sfătuit să nu se întoarcă la FCSB

Constantin Budescu este sfătuit de Valeriu Răzhită să nu se întoarcă la FCSB și să continue la Damac: El se simte ca peștele în apă acolo! Dacă va pleca acum, sigur nu e dorința lui. Trebuie să ținem cont că Damac nu e chiar un club 100% profesionist, nu e la nivelul echipelor de top din zona Golfului.

Eu i-aș recomanda să rămână acolo, are 32 de ani, să-și umple conturile, după să revină la Petrolul, unde l-am debutat chiar eu. Am vorbit cu el acum câteva zile, când era în cantonamentul României.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut la națională, în minutele în care l-am văzut. E un jucător de valoare, face diferența oricând. Însă noi, ca națională, per total, suntem într-o pasă proastă, trebuie să găsim soluții”, a spus Răchită, pentru gsp.ro.

  • 32 de ani este vârsta lui Constantin Budescu

Gigi Becali spune că e foarte aproape de a-l aduce înapoi pe Budescu

Gigi Becali confirmă FANATIK, care a anunţat în exclusivitate că Budescu este dorit de FCSB. Acum, patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că este aproape de a-l aduce înapoit pe mijlocașul naționalei României.

ADVERTISEMENT

„E foarte posibil să vină Budescu la FCSB, dar nu are legătură cu plecarea lui Florin Tănase.

Apropo de CFR Cluj, întrebaţi-l pe Budescu unde vrea să meargă, la Becali sau la Şumudică? O să vă spună el unde vrea. Budescu e ceva special”, a spus Gigi Becali, la TV ProX.

ADVERTISEMENT

De la venirea sa la Damac, Constantin Budescu a jucat 8 meciuri, fără să reușească să înscrie, dar a oferit un assist. În prima parte a sezonului din Liga, Constantin Budescu a reușit să marcheze 8 goluri și să dea 9 pase decisive, în 18 meciuri pentru Astra Giurgiu.

Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017-2018, când a bifat 37 de meciuri în tricoul “roş-albaştrilor” şi a marcat 13 goluri, după care s-a transferat în Arabia Saudită la Al Shabab, pentru 2.500.000 de euro.

  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,75 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT