Life

Bunica lui Vlad Gherman a murit. Declarații sfâșietoare făcute de actor

23.10.2020 | 17:54
Bunica lui Vlad Gherman a murit Declaratii sfasietoare facute de actor
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman trece prin momente cumplite după ce bunica sa a murit în urmă cu puțin timp. Actorul mărturisea seara trecută că femeia suferă de o boală gravă. Din păcate, artistul nu i-a putut fi aproape în ultimele clipe, însă a făcut declarații sfâșietoare.

Protagonistul din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 se afla în sala de sport, la antrenament, când a primit vestea tristă despre ființa cea dragă care l-a crescut încă de mic. Vedeta a plecat în fugă spre casa femeii, dar nu a mai apucat să-și ia rămas bun de la bunica sa.

ADVERTISEMENT

Bătrâna și-a dat ultima suflare după zile bune în care s-a zbătut între viață și moarte. Vlad Gherman este dărâmat de pierderea suferită, mai ales că este vorba de o persoană care i-a fost aproape și l-a îndrumat în viață încă de când era foarte mic.

Vlad Gherman și-a pierdut bunica. Cum a aflat vestea tristă

„Vei rămâne mereu în inima mea așa cum ai fost tu: zâmbitoare și iubitoare. Tu mi-ai citit prima poveste, tu îmi dădeai laptele cu ciocolată în biberon. 

ADVERTISEMENT

Tu mă făceai să râd și când eram supărat. Bunica mea iubită… de astăzi ești un înger! ??”, a scris actorul în dreptul unei imagini cu bunica sa.

Mesajul emoționant al lui Vlad Gherman a ajuns la sufletele internauților care i-au transmis numeroase mesaje de încurajare și de condoleanțe. Cântărețul este devastat de moartea bunicii sale despre care are numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

Iubitul actriței Cristinei Ciobănașu și-a sfătuit fanii de pe rețelele de socializare să aibă mare grijă de bunici și să prețuiască momentele petrecute în preajma lor pentru că ușor – ușor bătrânii pleacă din viețile noastre.

Vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare. ? Ușorușor se duc și se rup părți din noi, din copilăria noastră… aveți grijă de bunicii voștri! ”, a completat actorul din serialul „Adela”, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Vlad Gherman împreună cu regretata sa bunică
Vlad Gherman împreună cu regretata sa bunică. Sursa foto: Instagram.com

Vlad Gherman: ”Mi-a spus că a plecat”

 „Azi a fost o zi tare ciudată. Ne așteptam cu toții să se ducă. Eram la sală și m-a sunat mama de trei ori și mi-a dat mesaj cu «Sună-mă». Am sunat-o imediat și mi-a spus că bunica nu e bine deloc și am plecat într-un suflet și deja plângea și mi-a spus că a plecat.

Ea a fost bunica care mi-a fost alături de când m-am născut și care m-a iubit până în ultima zi, a fost perfect conștientă, știa tot ce se întâmplă!”, le-a spus actorul fanilor din mediul online.

ADVERTISEMENT