Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bunicul lui Compagno îl face praf pe Gigi Becali şi FCSB-ul: “L-au distrus ca jucător!”

Bunicul lui Andrea Compagno îl face praf pe Gigi Becali și FCSB după transferul atacantului în China și spune că „roș-albaștrii” l-au distrus pe italian.
09.02.2024 | 13:55
Bunicul lui Compagno il face praf pe Gigi Becali si FCSBul Lau distrus ca jucator
Bunicul lui Compagno îl face praf pe Gigi Becali şi FCSB-ul: “L-au distrus ca jucător!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Salvo Armato, bunicul lui Andrea Compagno, l-a făcut praf pe Gigi Becali după transferul atacantului în China la Tianjin Tiger, anunțat în exclusivitate de FANATIK. Acesta este de părere că FCSB l-a distrus ca jucător pe nepotul său, care în ultima vreme nu s-a mai bucurat de minutele bifate în trecut.

Bunicul lui Compagno îl face praf pe Gigi Becali şi FCSB-ul: “L-au distrus ca jucător!”

Salvato Armato a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK după ce nepotul său s-a transferat la Tianjin Tiger pentru 120.000 de euro. Bunicul lui Andrea Compagno a avut un discurs dur la adresa lui Gigi Becali, căruia îi reproșează că l-a distrus ca jucător.

ADVERTISEMENT

„Ciao, dar astăzi nu pot să-ți spun decât că mă bucur foarte mult că Andrea a plecat în sfârșit de la București, până acum se știa de către toată lumea că nu mai există nicio șansă ca el să joace pentru FCSB. Din păcate, totul este ciudat în fotbal și nu mă surprinde nimic, pentru că este clar că după ce în sezonul trecut a marcat 22 de goluri se aștepta ca el să fie titular în această echipă care vrea să câștige campionatul.

Dar acest lucru nu a fost cazul și s-a văzut imediat în primele meciuri că, cu Andrea pe teren, coechipierii săi în ghilimele nu l-au servit, a fost o premeditare din partea unor jucători individuali împotriva lui Andrea, dar apoi tot restul a fost, de asemenea, făcut de președintele pentru a-l distruge pe jucător.

ADVERTISEMENT

Dar cum faci că după o lună, două luni a terminat sezonul trecut și Andrea era pe buzele tuturor, avea atâtea solicitări și tot ce voia era să rămână la FCSB, să câștige campionatul cu echipa, acest lucru nu i-a fost permis. Evident că opțiunile clubului de a schimba jocul pentru a juca cu un 9 fals au fost atât de hotărâte încât Andrea la un moment dat a trebuit să renunțe”, spune bunicul lui Andrea Compagno prin intermediul lui Gabi Safta.

Salvato Armato: „Sunt trist că Andrea nu a putut câștiga campionatul cu FCSB”

Regretul lui Salvato Armato este că Andrea Compagno nu a câștigat titlul de campion cu FCSB și anunță că atacantul se va întoarce în Europa după doi ani de contract în China. Acesta spune că italianul se „lupta cu morile de vânt” la formația din Capitală.

ADVERTISEMENT

„Pentru a putea pleca în această piață de iarnă a avut atât de multe cereri de la echipele importante din Olanda, din Turcia la alte ligi, dar președintele o zi l-a vândut, o zi l-a denigrat, o zi o l-a trântit pe prima pagină și apoi nu l-a luat și apoi l-a vândut. O astfel de confuzie a creat, de asemenea, confuzie în Andrea este un tip foarte bun, dar el este cu siguranță este un mare profesionist, dar a trebuit să renunțe pentru că nu a putut lupta cu morile de vânt, astăzi pot să vă spun că sunt fericit pentru el pentru viitorul său.

Dar cel mai important lucru este că nu a mai putut rămâne în București. Dacă nu mai ești binevenit. Trebuie doar să pleci. Îmi pare rău că pleacă în China chiar dacă va câștiga foarte mulți bani acolo, știe că în campionat va face o tranziție de doi ani și apoi se va întoarce în Europa.

ADVERTISEMENT

Asta pot să vă spun, dar sunt cu adevărat trist că Andrea nu a putut câștiga campionatul cu FCSB, dar nu a fost decizia lui. Dar a fost decizia altcuiva. Din păcate, fotbalul este foarte ciudat, acceptăm aceste reguli barbare” a spus bunicul lui Compagno la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, pe site-ul FANATIK.RO.

Bunicul lui Andrea Compagno îl face praf pe Gigi Becali

ADVERTISEMENT