News

Bunicul Luizei Melencu, acuze dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu! „Spune-le câți bani ai putut să furi”

02.08.2020 | 12:39
Bunicul Luizei Melencu acuze dure la adresa lui Alexandru Cumpanasu Spunele cati bani ai putut sa furi
ADVERTISEMENT

Bunicul Luizei Melencu a lansat mai multe acuze dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidențiale.

Stelian Iordache spune că vrea să afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu nepoata lui și că Alexandru Cumpănașu a fost „un profitor” al situației declanșate de disparația celor două adolescente de la Caracal.

ADVERTISEMENT

De altfel, bărbatul a postat mai multe mesaje pe o rețea de socializare în care îi aduce acuzații grave unchiului Alexandrei Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu, acuzat de bunicul Luizei Melencu

„Spune-le câți bani ai putut să furi!” „UN PROFITOR AL SISTEMULUI, PE CARE L-A INTERESAT NUMAI IMAGINEA LUI.

ADVERTISEMENT

DECI S-AU FACUT JOCURI, PE NOI, FAMILIA LUIZEI, NE INTERESEAZA CE S-A INTÂMPLAT IN REALITATE, NU VREM BANI, FUNCTII, PRECUM IOHANNIS I-A RASPLATIT PE COMPLICI ÎN CAZUL LUIZA”, a scris bărbatul inițial pe Facebook.

A revenit după doar câteva zile și a continuat acuzele pe aceeași linie. „AGENTUL 007 CARE STIE TOT, DAR NU SPUNE NIMIC CONCRET”.

ADVERTISEMENT

RUSINE ACELOR ACADEMII CARE AVEAU CU TOTUL ALT ROL DE A SPALA BANI PUBLICI PRIN ONG-URILE LUI CUMPANASU!” sau ”SPUNE-LE CETATENITOR CÂTI BANI AI PUTUT SA FURI DIN BANUL PUBLIC, LAUTARULE”.

Vă reamintim că, de curând, familia Luizei Melencu a contestat la Tribunalul Olt vânzarea a două autovehicule care îi aparțin lui Gheorghe Dincă.

ADVERTISEMENT

Culmea, una dintre mașini a fost cea folosită la răpirea adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Monica Melencu, mama Luizei susține că autoturismul poate să fie în continuare o probă importantă.

„Doamna avocat a aflat. A făcut o contestaţie şi să vedem dacă va fi aprobată. Dânsa crede că era un mijloc de probă în care se mai poate găsi ceva.

E a doua oară în care mă întâlnesc cu el. Mi-e groază, mi-e greu să-l văd. E încă o dovadă că se vrea muşamalizarea cazului, ceea ce am gândit de la început”, a declarat mama Luizei.

 

 

ADVERTISEMENT