News

Scandal în dosarul Caracal! Autoritățile știau mașina care o răpise pe Luiza Melencu! “Un Renault gris, cu geamuri negre și 7 spițe avea doar Dincă în Caracal”

15.07.2020 | 08:11
Scandal in dosarul Caracal Autoritatile stiau masina care o rapise pe Luiza Melencu Un Renault gris cu geamuri negre si 7 spite avea doar Dinca in Caracal
ADVERTISEMENT

Scandal în dosarul Caracal acolo unde lucrurile sunt departe de final. Procurorii anchetează moartea Alexandrei Măceșanu, dosar care a ajuns în camera preliminară.

Culmea, în timp ce investigau această situație, oamenii legii au depistat un element care ține de dispariția Luizei Melencu.

ADVERTISEMENT

Concret, anchetatorii știau cu certitudine ce mașină o luase pe fata dispărută, în aprilie 2019, de pe o stradă din Caracal.

Dosarul Caracal, departe de final!

Este adevărat că nu dețineau numărul, dar aveau suficiente elemente care făceau mașina unică și destul de repede identificabilă. Și totuți, autoritățile n-au ajuns la timp să împiedice crima.

ADVERTISEMENT

Polițiștii știu că în ziua când Luiza Melencu a dispărut, duminică, 14 aprilie 2019, o mașină a luat-o pe fata de 18 ani la ocazie.

Mai mult de atât, există și camere de supraveghere care au înregistrat trei mașini. În toate s-ar fi putut urca fata. Două dintre ele au fost verificate și au părăsit cercul de suspecți.

ADVERTISEMENT

Și totuși, una dintre ele, avea 7 spițe la roți, un element puternic, conform celor care au revăzut dosarul Luizei după moartea Alexandrei. Mai ales că, o singură mașină arată așa în Caracal. Mașina lui Gheorghe Dincă.

”Renault gris, geamuri fumurii, 7 spițe, este una singură în tot Caracalul”, scrie Libertatea care citează surse din dosar.

ADVERTISEMENT

„Dosarul arată că nu doar oameni din comunitate au spus ”Nu e treaba mea” când au dispărut, pe rând, cele două fete. Practic, DIICOT arată că și autoritățile au dat dovadă de nepăsare și de neimplicare, de ”Nu e treaba mea”. Avocații suspectează, însă, că a fost mai mult de atât”, mai spun sursele.

„Poliția Rutieră din Caracal a întors la DIICOT Craiova răspunsul că nu cunoaște mașina. Asta cu peste o lună înainte de a doua răpire, cea a Alexandrei. E imposibil de înțeles de ce s-a întâmplat așa, altfel decât din nepăsare”, continuă acestea.

Și avocatul Tonel Pop a încercat să explice acest fapt. „Procurorul Vasilescu a trimis la FBI o cerere să încerce să-i scoată numărul, ceea ce nu au reușit. Dar ce nevoie avea de număr când mașina era atât de ușor identificabilă în Caracal?”, a spus acesta.

Mai mult de atât, Tonel Pop susține că “procurorul Vasilescu, de la DIICOT Craiova, a identificat într-adevăr caracteristicile mașinii, dar nu a trimis poliției din Caracal descrierea corectă! A trimis altă descriere!”. Și de aceea ar fi venit răspunsul negativ de la poliție.

 

 

ADVERTISEMENT