Sport

FCSB – Universitatea Craiova 1-1, în etapa 26 din SuperLiga. Oltenii smulg un punct în prelungiri. Cum arată clasamentul

FCSB a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, în etapa a 26-a din SuperLiga, oltenii reușind să marcheze în minutele de prelungiri.
19.02.2023 | 21:54
FCSB  Universitatea Craiova 11 in etapa 26 din SuperLiga Oltenii smulg un punct in prelungiri Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
19-02-2023
16:23

FCSB - Universitatea Craiova 1-1 (Edjouma 2 / Koljic 90+1)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Universitatea Craiova smulge un punct chinuit în derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională, datorită reușitei lui Koljic din prelungiri, într-un meci în care marile ocazii le-au aparținut ”roș-albaștrilor”.

sli

Min. 90+1 – GOOOL Universitatea Craiova!!! Târnovanu iese greșit la un o centrare din corner, iar Koljoc marchează și cu ajutprul unei devieri a lui Iulian Cristea.

Min. 89 – Koljic ratează o ocazie uriașă de egalare. Rămas singur cu Târnovanu a închis pchii și a tras tare, dar portarul FCSB-ului a avut o paradă miraculoasă.

Min. 71 – Edjouma reia cu capul din 6 metri centrarea din corner a lui Cordea, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 49 – Vătăjelu centrează bine din dreapta, dar balonul trimis cu capul de Markovic trece mult peste poartă.

Min. 47 – Coman șutează violent din unghi, dar Laurențiu Popescu reușește să respingă.

Min. 43 – Miculescu a primit o minge pe culoar și a sprintat, dar a fost faultat de Ndong. Jucătorul oltenilor a văzut direct cartonașul roșu din partea arbitrului Adrian Cojocaru, care a considerat că este fault în poziție de ultim apărător, deși în apropiere se afla și Zajkov. Însă, decizia a fost anulată după intervenția VAR, care a semnalizat un ofsaid la Miculescu.

Min. 31 – Edjouma îi pasează lui Cordea, acesta își întoarce adversarul direct și șutează din unghi, dar Laurențiu Popescu respinge.

Min. 2 – GOOOL FCSB!!! Cristea reia balonul capul după un corner, Laurențiu Popescu respinge cu un reflex extraordinar, dar Edjouma pe fază împinge mingea în poartă..

Min. 1 – Miculescu scapă singur spre poartă, dar Laurențiu Popescu intervine excelent și respinge în corner.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul FCSB – Universitatea Craiova.

  • FCSB: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Miculescu, Fl. Coman. Rezerve:  An.Vlad, Crețu, Dawa, Haruț, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu. Antrenor: Mihai Pintilii.
  • Universitatea Craiova: L.Popescu – Vătăjelu, Zajkov, R. Silva, Ndong – Mateiu, Al. Crețu – Cîmpanu, Ișfan, A. Ivan – Markovic. Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Mitrea, Găman, Sala, Roguljic, Rivaldinho, Koljic. Antrenor: Eugen Neagoe.

Meciul FCSB – Universitatea Craiova are loc duminică, 19 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei 26 din SuperLiga. Este derbyul rundei, în care vor fi față în față echipele de pe locurile 3, FCSB, 47 de puncte respectiv 5, Universitatea Craiova, 45 de puncte.

Unde se joacă meciul FCSB – Universitatea Craiova

Confruntarea FCSB – Universitatea Craiova se desfășoară duminică, 19 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională din Capitală, în etapa 26 din SuperLiga, fiind jocul vedetă al acestei runde, între două candidate la titlu. Din acest motiv este de așteptat să avem o afluență de public, pentru că oltenii vor sosi și ei în București în număr destul de consistent, se vorbește că numărul lor ar putea ajunge și până la 2000 de oameni, dar nu este nimic sigur. Cert este că autoritățile sunt în alertă, pentru că nu o dată fanii celor două echipe au produs incidente.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul clubului bucureștean este convins că suporterii echipei se vor deplasa în număr mare la stadion și vor crea o atmosferă de meci mare. Vor fi dizlocate pentru acest meci efective de rezervă pentru forțele de ordine pentru ca oamenii doritori de un spectacol de calitate să nu aibă de suferit din partea ultrașilor celor două echipe.

Cine transmite la TV partida FCSB – Universitatea Craiova

Partida FCSB – Universitatea Craiova se joacă duminică, 19 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Națională din București, cel mai mare stadion din țară, în etapa 26 din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe programele TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București duminică, 19 februarie, parcă și vremea vrea un spectacol de calitate pe Arena Națională, pentru că va fi un cer senin toată ziua, nu există nici o amenințare de ploaie iar maxima zilei va efectiv la temperatură de primăvară la amiază, 15 grade și va scădea până la ora partidei până la 10-11 grade, adică perfect pentru fotbal. La centru va fi unul dintre arbitrii buni din SuperLiga, gălăţeanul Adrian Cojocaru.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FCSB – Universitatea Craiova

FCSB are două mari probleme pentru acest meci deloc uşor cu Universitatea Craiova. Mijlocaşul central Darius Olaru este suspendat, o pierdere foarte importantă în  faza de construcţie, dar la fel de importantă este şi absenţa atacantului italian Andrea Compagno, cu probleme medicale care îl obligă să declare forfait pentru o săptămână.

ADVERTISEMENT

Craiovenii nu au probleme la fel de mari de efectiv, doar vechii accidentaţi Bancu şi Bairam continuând să lipsească. Eugen Neagoe va merge şi de această dată pe mâna unui portar tânăr, Popescu, Lazar urmând a lua loc pe bancă. Şi în apărare se prevăd modificări importante, nou veniţii Zajkov şi Ndong având mari şanse să intre din primul minut.

Cote la pariuri la jocul vedetă  FCSB – Universitatea Craiova

Casele de pariuri merg pe mâna bucureștenilor în acest meci, aceștia primind cota de 2.10 pentru obținerea celor trei puncte, deși Universitatea Craiova pare a fi la rândul ei într-0 perioadă bună. Oltenii au cotă de 3,60 pentru a pleca triumfători de pe Arena Națională. 1,30 este cota pentru șansă dublă 1X și 1,60 pentru șansă dublă X2. Gol marcat FCSB face 1,25 iar golul juveților ar fi de 1,50.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu s-a simțit deloc confortabil foarte mulți ani în deplasările de la București, unde a suferit din 2014 încoace nu mai puțin de 12 înfrângeri din partea FCSB! Au reușit un singur egal iar în 2022 Andrei Ivan și Ovidiu Bic, acum la CFR Cluj, au adus golurile singurului succes oltean.

ADVERTISEMENT