Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț de ultimă oră despre situația lui Ștefan Baiaram. Va mai juca în acest sezon pentru Craiova? „Abia atunci va fi pe bancă” Video exclusiv

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit care e situația medicală a lui Ștefan Baiaram. Când ar putea să revină pe teren.
13.02.2023 | 13:21
Anunt de ultima ora despre situatia lui Stefan Baiaram Va mai juca in acest sezon pentru Craiova Abia atunci va fi pe banca Video exclusiv
Ștefan Baiaram a ratat deja ultimele 6 meciuri ale Universității Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram este una dintre cele mai importante absențe ale Universității Craiova, iar mijlocașul ofensiv lipsește deja de la șase meciuri, suferind o accidentare destul de gravă. Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI ce se întâmplă cu jucătorul.

Mihai Rotaru anunță revenirea lui Ștefan Baiaram la Universitatea Craiova: „Două meciuri le va prinde sigur”

Patronul Universității Craiova a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI când va reveni după accidentarea din meciul cu FC U Craiova 1948, de la începutul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS

„Toți jucătorii sunt importanți pentru echipă. Avem acolo în față. Vine Baiaram poate, imediat. Cu FCSB-ul nu, dar începând de etapa cealaltă de la Voluntari, există probabilitate să fie pe bancă”, a fost surpriza lui Mihai Rotaru pentru suporterii Universității Craiova.

Chiar dacă nu va fi în lot la derby-ul cu FCSB, mijlocașul ofensiv ar putea reveni la partidele cu Petrolul Ploiești și UTA: „Poate să joace deja din sezonul regulat, sigur. Două meciuri le va prinde sigur din sezonul regulat, ceea ce e foarte bine. Baiaram e OK. E pe teren, a început să facă iarba ca să zic așa.

ADVERTISEMENT

Săptămâna viitoare intră cu echipa, ulterior vom decide dacă îl băgăm pentru ultimele 2-3 meciuri în luptă sau așteptăm întreruperea pentru echipa națională. Dar pentru play-off va fi sută la sută apt. Era unul dintre cei mai în formă jucători ai noștri la momentul accidentării”, mai spunea Rotaru înainte de meciul cu CFR Cluj.

Mihai Rotaru a dezvăluit la Fanatik SuperLiga detalii și despre revenirea lui Nicușor Bancu: „Merge la Roma”

Mihai Rotaru a oferit ultimele detalii la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre starea de sănătate a lui Nicușor Bancu, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

ADVERTISEMENT

Patronul Universității Craiova are așteptări mari de la Elvir Koljic și speră că va reuși să revină și el după accidentare. Vești bune și în privința lui Bancu: „Am încredere în Elvir Koljic că își revine. Dacă nu credeam asta, ne luam la revedere de la Elvir. Nu se pune problema ca el să fie pe lista celor cu care vrem să reziliem. Există șanse ca Nicușor Bancu să joace în luna aprilie, dar staff-ul tehnic va decide la momentul respectiv dacă îl vom proteja încă o lună să își facă și cantonamentul de vară și să reintre.

Pe 16 sau 17 februarie merge la Roma, la doctorul Mariani, pentru ultimul control și în mod normal trebuie să îi dea OK-ul să iasă pe teren. Treptat, pas cu pas. Are 3 luni de zile până spre sfârșitul lui aprilie”, a mai dezvăluit Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu a ratat și el ultimele opt meciuri ale Universității Craiova și a fost alături de Ștefan Baiaram unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei lui Eugen Neagoe.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT