Life

Cabral, dezvăluire uimitoare despre mama și fiica sa, Namiko: “Face mișto de ea. Familie de nebuni”

Cabral este de departe unul dintre cel mai apreciați și amuzanți oameni de televiziune din România. Și nu e de mirare de ce publicul îl îndrăgește atât de mult.
11.11.2022 | 14:29
Cabral dezvaluire uimitoare despre mama si fiica sa Namiko Face misto de ea Familie de nebuni
Cabral și mama sa au o relație cât se poate de specială. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cabral este căsătorit cu Andreea Ibacka. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales că au devenit din nou părinți recent.

Cabral, coleg de facultate cu mama și cu tatăl său

Se pare însă că vedeta de la Pro Tv are un simț dezvoltat al umorului și dincolo de platourile de filmare. Asta am putut vedea în cea mai recentă postare a sa de pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, am aflat că îndrăgitul prezentator tv a fost coleg de facultate cu părinții săi. Cum a fost posibil acest lucru?

Cabral doar ce își începuse studiile, în timp ce părinții săi au decis să se apuce de o a doua facultate. Istoria pare că se repetă și ani mai târziu.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul tv le-a dezvăluit urmăritorilor săi o întâmplare pe cât de bizară, pe atât de amuzantă. Se pare că mama lui Cabral s-a apucat de cursuri de sport.

Ce nu știa însă femeia și nici Cabral este că la acele cursuri merge și fiica acestuia, Namiko, iar cele două au ajuns să se întâlnească acolo.

ADVERTISEMENT

Ce au în comun mama lui Cabral și fiica acestuia, Namiko

Mama prezentatorului tv i-a scris degrabă fiului său că are febră musculară și că rezistă cu greu, însă nepoata sa în schimb, dă tot ce are mai bun acolo.

Acela a fost momentul în care Cabral și-a dat seama că ”nebunia” se transmite dintr-o generație în alta. În timp ce mama sa este acum colegă cu nepoata ei, la antrenamente, și prezentatorul tv a fost coleg cu părinții săi la facultate.

ADVERTISEMENT

”Mama îmi scrie azi că e colegă de antrenament cu… nepoată-sa. Iar a’ mică, Namiko, face mișto de ea. Și-apoi mi-am adus aminte cum am fost eu coleg de facultate, de an și grupă, cu mama și tata.

Ei la a doua facultate, eu la prima… Familie de nebuni…”, a scris Cabral Ibacka pe rețelele de socializare.

Conversația savuroasă dintre Cabral și mama sa. Sursă foto: Facebook
Conversația savuroasă dintre Cabral și mama sa. Sursă foto: Facebook

Întâmplarea prin care a trecut Cabral a fost una cât se poate de amuzantă, iar comentariile internaților nu au încetat să apară.

ADVERTISEMENT