Life

Cabral, dezvăluiri neașteptate despre vacanța petrecută în Torino: ”Și-a făcut pomană cu trei jumuliți”

Cabral, detalii surprinzătoare despre călătoria făcută recent în Torino. Ce a pățit cunoscutul prezentator de la Pro TV.
31.03.2024 | 18:25
Cabral dezvaluiri neasteptate despre vacanta petrecuta in Torino Sia facut pomana cu trei jumuliti
Cabral, detalii surprinzătoare despre călătoria făcută recent în Torino. Ce a pățit cunoscutul prezentator de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cabral, dezvăluiri neașteptate despre vacanța petrecută în Torino. Un român „și-a făcut pomană cu trei jumuliți”, după cum a povestit moderatorul de la Ce spun românii pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp.

Cabral, detalii surprinzătoare despre călătoria făcută recent în Torino. Ce a pățit cunoscutul prezentator de la Pro TV

Cabral este foarte sincer și deschis cu urmăritorii săi, iar acum a venit cu detalii surprinzătoare despre călătoria făcută recent în Torino. Ce a pățit cunoscutul prezentator de la Pro TV în vacanța unde a fost însoțit de alte două persoane.

ADVERTISEMENT

Moderatorul s-a trezit în mijlocul drumului, pe o ploaie rece și fără nicio direcție când brusc un autobuz a oprit în fața lor. Din fericire, a dat peste un român cu inima mare care l-a dus direct la gară pentru a ajunge mai departe la aeroport.

„Torino. Stăm pe marginea șoselei, zgribuliți într-o ploaie rece, cu telefoanele în mâini, încercând să înțelegem de unde naiba să luăm autobuzul care să ne ducă la trenul care ne duce la trenul pentru aeroport.

ADVERTISEMENT

Taxi… zero, nema, niente. Un autobuz care tocmai trecea pe lângă noi frânează violent, deschide ușa din față și claxonează. Zic «Hai să-l întreb pe omul ăsta, poate ne luminează puțin mințile…».

Mă duc fuga la ușă și când să întreb «Signore, dobbiamo andare…», el zice: Tu ești Cabral?! Râdem, îi explicăm care e baiul, ne suie în autobuz și spune: Eu am terminat tura, mă retrag.

ADVERTISEMENT

O să vă duc fix la gară, la trenul care vă duce direct la aeroport. Și așa a făcut, da-i-ar sănătate și fericire, că și-a făcut pomană cu trei jumuliți! Când îl vedeți, să știți că e om bun!”, a povestit Cabral pe pagina de Facebook. Vedeta a postat și o poză cu șoferul român din Torino.

Cabral, printre vedetele care adoră să călătorească

Cabral se numără printre vedetele care adoră să călătorească atât în țară, cât și peste hotare. Cunoscutul prezentator de la Pro TV vorbește des despre vacanțele pe care le face singur sau alături de familia sa pe care o are cu actrița Andreea Ibacka.

ADVERTISEMENT

Gazda emisiunii Ce spun românii obișnuiește să plece des de acasă și uneori stă în sejururi chiar și luni bune. Spune că o vacanță reușită trebuie să aibă cel puțin două săptămâni pentru a descoperi locurile din această lume.

Pleacă în călătorii cu avionul, dar și cu rulota, acesta din urmă fiind genul său preferat de vacanță. Cabral crede că în felul acesta poate explora mai multe pentru că are libertate deplină și pentru că nu depinde de rutele trenurilor sau de transportul aerian.

ADVERTISEMENT