Life

Vila superbă în care stau Andreea Ibacka și Cabral. Cei doi se bucură de un loc liniștit

Unde locuiesc Andreea Ibacka și Cabral. Cei doi și copiii lor stau într-o vilă superbă, amplasată într-o zonă liniștită din Capitală.
21.02.2024 | 00:16
Cum arată casa lui Cabral și a Andreei Ibacka. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka și Cabral sunt împreună de peste 15 ani, timp în care au reușit să devină părinții a doi copii, Namiko și Tiago, și să-și clădească un acoperiș confortabil deasupra capului. Unde locuiesc actrița și prezentatoruld de la Protv?

Cum arată casa lui Cabral și a Andreei Ibacka. Cei doi locuiesc într-o vilă superbă

Andreea Ibacka și Cabral stau la periferia Bucureștiului, unde și-au cumpărat o vilă superbă, în anul 2018. Aici, de fapt, s-au mutat din vechea casă, odată ce li s-a mărit familia, mai exact de când în viața lor a apărut și Tiago.

ADVERTISEMENT

Cei doi au căutat ceva timp vila și, chiar dacă nu a fost de la bun început pe placul lor, au reușit să o transforme în casa visurilor. Pe rețelele de socializare postează adesea momente din imobil, iar imaginile cu încăperea sunt unele plăcute.

”Am găsit ceva… nu chiar ce căutam, dar este o variantă bună. Ne-am gândit să o construim, dar e mult prea complicat. Ceea ce ne-am dorit noi a fost cam imposibil pentru că avem și două agende super încărcate și ne ocupăm printre picături. Dar cred că o să apară și casa visurilor la un moment dat.

ADVERTISEMENT

E bine oricum că avem un cămin primitor în care ne simțim bine și noi, și prietenii noștri, au loc și cățeii, deci e în regulă. Cațeii sunt răsfățații familiei, intra și-n casă, dorm cu noi în cameră”, spunea Andreea Ibacka în anul 2018.

Ce și-a amenajat Cabral în subsolul casei

În subsolul casei, Cabral a avut grijă să se ocupe de pasiunile sale. Prezentatorul de la Protv  a investit 15.000 de euro în echipamente tehnice și camere video pentru a-și crea un spațiu de recreere și filmări. Este colțul său de ”gaming”.

ADVERTISEMENT

Tot pe conturile de socializare ale celor doi se găsesc și imagini din dormitorul fetiței lor, Namiko, care este camera favorită a Andreei Ibacka, după cum chiar ea a spus. Actrița a mai umblat puțin pe la decorul vilei, odată ce pe lume a venit și Tiago.

”Pozele acestea sunt făcute acasă, în camera mea preferată. I-aș spune camera lui Namiko, fiindcă așa ne-a fost vorba. Cu mobilă făcută pe comandă, în culori pastel și cu accente copilărești.

ADVERTISEMENT

Dar, cum ea și-a exprimat opțiunea să doarmă cu soțul (al meu, nu al ei) „până la 20 de ani”… impropriu spus că e camera lui Namiko”, a mai precizat Andreea Ibacka la un moment dat.

ADVERTISEMENT