Life

Cabral, mărturie despre frica sa cea mare. Prezentatorul se teme de o boală cumplită

Cabral s-a confesat în fața fanilor și a vorbit sincer și deschis despre cea mai mare teamă. Sportivul a povestit de ce îi este frică, deși se numără printre persoanele optimiste.
05.05.2022 | 14:29
Cabral marturie despre frica sa cea mare Prezentatorul se teme de o boala cumplita
Cabral, confesiune despre cea mai mare teamă. Care este frica prezentatorului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator al emisiunii Ce spun românii a făcut o mărturie fără perdea despre frica sa cea mare. Moderatorul de la Pro TV se teme de o boală cumplită tot mai întâlnită în societatea românească și nu numai.

Cabral, confesiune despre cea mai mare teamă. Care este frica prezentatorului

Cabral nu este o persoană care să vadă la fiecare pas probleme și grijă, însă susține că este ceva care nu-i dă pace. Vedeta recunoaște că are o teamă foarte mare când vine vorba de cancer, o boală incurabilă de multe ori.

ADVERTISEMENT

„Sunt genul care trăiește optimist. Nu văd belele peste tot, nu văd boli și necazuri… ba chiar din contră. Totuși, dacă ne punem la un pahar de vin alb de vorbă…

Probabil că ajungem să vorbim și de frici. Și-atunci îți spun sincer și deschis, de cancer mă tem. Mi-e frică în primul rând pentru încă nu ne-am prins de la ce-l facem.

ADVERTISEMENT

În esență, lista cu chestiile despre care se spune că provoacă sărăcia asta de necaz este interminabilă și cuprinde… cam orice faci.

Trăitul în sine pare că e una dintre cauze… Și mi-e frică și pentru că la noi se scapă mult mai greu de cancer decât se reușește prin alte țări. Nu e o acuzație, nu mă lamentez, e doar o constatare.

ADVERTISEMENT

Am prieteni care au trecut prin cancer. Și mi s-a părut groaznic că pe lângă boala în sine au avut constant și stresul cu banii”, a notat Cabral pe blogul personal.

Cabral, detalii despre teama de medicul stomatolog

Cabral a mai povestit în urmă cu câteva luni o altă teamă pe care o are. Vedeta de la Pro TV a scos la iveală faptul că nu-i place să meargă la medicul stomatolog pentru că a trecut prin niște situații neplăcute în trecut.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul nu a mai trecut pragul unui cabinet de acest fel de foarte multă vreme, asta pentru că a rămas cu o frică. Sportivul are mereu un nod în gât când își amintește cum i-a fost scos un dinte fără ca anestezia să-și facă efectul.

ADVERTISEMENT