Life

Cabral, provocări în jungla dominicană la filmările pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Zburătoare, târâtoare, şerpi şi crocobauri”

Cabral Ibacka a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat în timpul filmărilor de la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, pe care o prezintă alături de Adela Popescu.
05.08.2022 | 09:11
Cabral provocari in jungla dominicana la filmarile pentru Sunt celebru scoatema de aici Zburatoare taratoare serpi si crocobauri
Cabral Ibacka a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat în timpul filmărilor de la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video Facebook
ADVERTISEMENT

Cabral Ibacka a vorbit despre fricile sale odată ajuns în jungla dominicană. De asemenea, prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a explicat de ce nu ar participa niciodată la un astfel de show.

Cabral, multe temeri în jungla dominicană. De ce îi este frică

Cabral a acceptat invitația de a prezenta emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! alături de Adela Popescu, iar acum a vorbit despre provocările zilnice. Nu numai concurenți au parte de provocări, ci și gazdele emisiunii!

ADVERTISEMENT

Astfel, Cabral a mărturisit că îi este frică aproape mereu, mai ales pentru că fiecare zi începe cu o avertizare referitoare la o inspectă sau un animal care le poate face rău și la care ar trebui să fie atenți atunci când filmează.

„Aici au fel de fel de insecte, zburătoare, târâtoare, şerpi şi crocobauri care de-abia aşteaptă să-ţi facă rău. Briefingul zilnic al echipei începe cu „Atenţie la păianjenul ăsta, este veninos, vă rugăm să fiţi atenţi!“.

ADVERTISEMENT

Sau cu „Suntem într-o zonă în care s-a semnalat prezenţa miriapodului numaiştiucumîizice, care muşcă tare şi amorţeşte dureros membrul muşcat“. Apăi cum naiba să te relaxezi şi să spui că nu ţi-e frică?!”, a spus acesta pentru Click.

De ce nu ar participa niciodată Cabral la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

În același timp, pe lângă temerile sale legate de toate insectele, șerpii și alte animale potențial periculoase, Cabral Ibacka a recunoscut că nu ar participa niciodată la un astfel de show.

ADVERTISEMENT

Motivul este simplu: nu găsește un motiv destul de bun pentru a se supune la toate aceste chinuri și necazuri prin care trec concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

„Niciodată, nicicum, exclus! Mă uit la concurenţi şi mă gândesc zilnic ce ar fi trebuit să primesc pentru a face ce fac ei… nu găsesc niciodată ceva care să acopere necazurile, provocările, chinul”, a spus aceasta pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Despre sezonul din 2022 al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Cabral spune că va fi unul năucitor.

ADVERTISEMENT
Tags: