Life

Cabral, pus la punct de fosta soție. Ce a făcut prezentatorul de ziua primei fiice, Inoke Ibacka

Cabral și prima fiică, Inoke, nu își vorbesc nici acum?
30.09.2021 | 12:56
Cabral pus la punct de fosta sotie Ce a facut prezentatorul de ziua primei fiice Inoke Ibacka
Cabral,prins între fosta și actuala familie. Sursă foto: Facebook/Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jovială, profesionistă și destul de discretă în ceea ce privește viața personală, Luana Mitran (54 ani ) – așa cum se numea înainte de căsătoria cu Cabral Ibacka – se transformă în leoaică atunci când vine vorba despre fiica sa, Inoke. FANATIK a aflat că jurnalista și fosta prezentatoare TV, care acum profesează ca trainer și life coach, a încetat definitiv comunicarea cu Cabral Ibacka, după ce – ani de zile – a încercat să păstreze o relație cordială de dragul fiicei lor și i-a cerut să nu mai pronunțe numele ei sau pe al copilului lor în mod public. Pus la punct, Cabral, despre care știm că are o viață extrem de activă pe social media, nu și-a felicitat fiica de ziua ei… Cel puțin nu în mod public.

Pe Cabral îl știe toată țara ca fiind unul dintre cei mai plăcuți prezentatori de pe micul ecran. Plin de energie și greu de depășit atunci când vine vorba de umor, acesta pare o carte deschisă atunci când vine vorba despre viața personală. Imaginea afișată pe paginile de social media și în interviurile oferite îl prezintă ca fiind un tip inteligent, sufletist, cu umor și un familist convins.

ADVERTISEMENT

Căsătorit din 2011 cu Andreea Ibacka, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare, Cabral și cea de-a doua soție au o viață de familie care se desfășoară destul de mult sub privirile celor care le urmăresc activitatea profesională și nu numai, iar FANATIK a aflat că de aici au pornit și neînțelegerile cu Luana Mitran, prima sa soție, și fiica lor, Inoke, care a împlinit, ieri, 19 ani.  După ce, în luna mai, Cabral a declarat public că prima lui fiică trece printr-o perioadă delicată, specifică tinerilor, și nu vorbește cu el, Luana a luat foc și i-a transmis public, și nu numai, să nu mai pomenească numele lor.

Cabral, pus la punct de prima soție

“Fata cea mare e supărată pe mine, are 19 ani. Nu comunică cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat. Nu a avut nici o reacție însă, ea e în perioada aceea dificilă. Așteptăm!”, este declarația făcută de Cabral Ibacka, într-o emisiune la Pro TV, care a determinat-o pe Luana să reacționeze public, deși, până atunci, a ales să nu își spele rufele murtare în public.

ADVERTISEMENT

“Faptul că tac și eu, și ea de ani și ani nu înseamnă altceva decât că nu vrem să intrăm în acest joc murdar. Nu înseamnă că șțiți careva ceva ADEVĂRAT, așa că înghițiți-vă limba și veninul, pentru că veți muri otrăviți de câtă răutate afișați! Eu și fiica mea suntem protejate de faptul că nu știți nimic despre noi, viața noastră e liberă de interese meschine!

Tot ce citiți sunt articole de Pr menite să creeze o imagine falsă despre toți participanții. Vine ziua când voi răspunde și eu  întrebărilor. Pregătiți-le bine!!! Până atunci să vă fie RUȘINE! Există în capul (meu) plecat și brațele deschise ( cu păr sub braț) ale lui fii-mea  mai multă demnitate, naturalețe și curaj, decât în maimuțărerile de presă și acțiunile de Pr penibile, cu care va desfătați. (…) 

ADVERTISEMENT

‘Ibacka’ si ‘moi’ ne-am despărțit azi ca brand-uri”, a răbufnit Luana Mitran, la vremea respectivă, pe Facebbok.

Tensiuni între Cabral și prima fiică, Inoke

Conform surselor noastre, supărarea dintre Cabral și prima lui familia nu este deloc una recentă și, așa cum dezvăluia și Luana, fiica prezentatorului de la Pro TV i-a cerut, încă de când era copil, să nu o implice în activitatea lui publică. Când înțelegerea a fost încălcată, iar tatăl ei a făcut dezvăluiri personale despre relația lor nu tocmai strânsă, butoiul cu pulbere pe care fosta soție a lui Cabral și fiica sa stăteau a explodat.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că, pe lângă mesajele publice transmise, Luana și Inoke i-au recomandat lui Cabral să-și vadă de actuala familie și să nu le strice liniștea, motiv pentru care vedeta PRO TV și-a ținut gura de ziua fiicei sale, căreia a ales să-i ureze “La mulți ani”, prin telefon, printre un mic dejun gătit și publicat pe Facebook și o plimbare în parc cu cea de-a doua soție și cu fiica, Namiko.

Cabral,Andreea Ibacka, Namiko,parc
Cabral, în parc, cu Andreea Ibacka și fiica lor, Namiko. Sursă foto: Instagram

Inoke, studentă în Olanda

Conform surselor noastre, relația dintre Cabral și prima fiică este în continuare una destul de rece, lipsa figurii paterne în viața ei cântărind din ce în ce mai mult, cu trecerea timpului. În prezent, Inoke este studentă în primul an, în Olanda, iar la începutul anului universitar a fost însoțită de mama sa, cea care a crescut-o singură din 2006, când părinții ei au decis să meargă pe drumuri separate.

“La mulți ani, fata mea dragă si frumoasă! Îmi încălzește inima gândul că exiști. Voi cumpăra cât voi trai șosete roz #19teen”, este mesajul transmis de Luana, ieri, în ziua în care Inoke a împlinot 19 ani.

Cabral, tată pentru a treia oară

Între timp, Cabral așteaptă să devină tată pentru a treia oară. Soția sa, Andreea Ibacka, este însărcinată în nouă luni și va aduce pe lume un băiat.

ADVERTISEMENT