Life

Cabral, reacție dură după perfomanța uriașă a lui David Popovici. Ce spune despre politicienii care “încearcă să bage un umăr în față”

Cabral a avut o reacție dură în mediul online după ce David Popovici a reușit o performanță uriașă pentru țara noastră, doborând un record mondial. Ce a avut de spus despre politicieni.
18.08.2022 | 08:35
Cabral reactie dura dupa perfomanta uriasa a lui David Popovici Ce spune despre politicienii care incearca sa bage un umar in fata
Cabral, reacție dură la adresa politicienilor după perfomanța uriașă a lui David Popovici. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cabral a reacționat în mediul online după ce faimosul David Popovici a reușit să doboare un record mondial. Iată ce lucruri a avut de spus despre politicieni!

Cabral, critici extrem de dure pentru clasa politică. Legătura cu David Popovici

După performanța realizată de David Popovici de la Campionatului European de Natație la seniori de la Roma, când a reușit să câștige o medalie de aur și să doboare recordul mondial, Cabral a reacționat.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a luat în vizor pe politicienii care au încercat să își atragă faimă sau unele foloase de pe urma performanței acestuia, sau care chiar au făcut gafe.

„Au încercat să bage un umăr în față” au fost cuvintele lui Cabral, extrem de nemulțumit de felul în care a reacționat clasa politică la medaliile obținute de David Popovici, dar și de alți sportivi în general.

ADVERTISEMENT

Cabral Ibacka chiar i-a acuzat pe politicieni că „fură ca animalele” banii cu care copiii din România ar trebui să se poată antrena în condiții decente și să poată avea șansele de a ajunge sportivi de performanță.

„E incredibil cât de multă scârbă pot provoca politicienii care încearcă să bage un umăr în față călărindu-i sportivii de performanță ce vin acasă cu medalii.

ADVERTISEMENT

Politicienii ăștia fiind fix ăia care fură ca animalele din banii cu care ar trebui antrenați și pregătiți copiii României la orice fel de sport sau domeniu în care ar putea face performanță”, a scris prezentatorul în mediul online.

Românii, de acord cu afirmațiile lui Cabral

Prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost extrem de vehement în afirmațiile sale, dar așa au fost și cei care au lăsat comentarii la postarea făcută de el.

ADVERTISEMENT

„Se pare ca ei sunt primii olimpici la noul sport românesc…furatul legal!”, a scris cineva.

„Punct ochit… punct lovit, nu puteai să relatezi mai bine…Rușine lor… în altă țară și dacă nu urcau pe podium tot îi felicitau și așteptau cu aplauze”, a mai scris un român nemulțumit.

ADVERTISEMENT